Crackkk-GM Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witajcie... Wiem, że dużo "nawymyślałem" projektów, ale ten będzie do końca zrobiony, obiecuję! :thumbsup: Potrzębuję: Postaci:widok od góry, rozmiary 17*45 Broni: toporek(słaby),mieczyk(mały),łuki.. i parę rodzajów broni ułożonych według waszych pomysłów (od najlepszego do najsłabszego...) NPC: Romiary 18*55(uzbrojony) Zbroje: plate,fire,nature,golden i plate z szafirami <-- Mają być od góry (takie jak w Almorze) i też jak w tibii BLEEEEEEE (z tym widokiem...) Jakieś roślinki rozmiary od: 99*99 do 150*150 Z góry dziękuję i Pozdrawiam, Crackkk-GM :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 A kiedy mi zrobisz grafikę do mojej gry? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 @UP: Co to ma być?? Ja teraz robię swój pradżekt... wszyscy wiedzą, że to co ja narysuję jest cienkie! Dlatego lepiej sam se zrób, przepraszam cię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 No to grafe muszę robić sam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Kolo nie spamuj... proszę :) Bo tak jakoś dziwnie... Aha zapomniałem bronie mają mieć rozmiary 32*32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 @UP: Co to ma być?? Ja teraz robię swój pradżekt... wszyscy wiedzą, że to co ja narysuję jest cienkie! Dlatego lepiej sam se zrób, przepraszam cię... ale go wyrolowałeś,mam nadzieje że ciebie ktoś zrobi,zrobiłbym ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 @UP: ... bez komentarza... po prostu mnie też kiwają... Weź Dudka(nie obraź się Dudek) miał mi zrobić grafiki, ale mi powiedział, że robi swoją grę i nie ma czasu... PS: Ja nie potrafię rysować w paint... EDIT:Poprawki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 To ściągnij GIMPa. Grafike możesz sobie sam zrobić, wystarcza checi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 @UP: Po co się odzywasz i to do tego nie na temat?? :P PS: Armory mają mieć rozmiary takie jak HERO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 @UP: ... bez komentarza... po prostu mnie też kiwają... Weź Dudka(nie obraź się Dudek) miał mi zrobić grafiki, ale mi powiedział, że robi swoją grę i nie ma czasu... PS: Ja nie potrafię rysować w paint... Mówiłem że zrobie jak będę miał czas,nie obiecywałem że będę Ci robił grafiki,a skoro czasu nie mam to już twój problem. Po za tym zrobiłem Ci już pare fajnych broni,ale po tym wszystkim wywaliłem do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 @UP: Szkoda... ehmm... narysuje mi ktoś coś? proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Co to ma być?? Ja teraz robię swój pradżekt... wszyscy wiedzą, że to co ja narysuję jest cienkie! Dlatego lepiej sam se zrób, przepraszam cię.. A żeś Luksora wyrolował, jak ci nie wstyd... :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ja mu mówiłem na początku, że będę mu robić grafikę, gdy będę mieć czas <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi