Ziutt Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Zwracam sie do wszystkich z prosba o podanie przykladowej procentowej listy sluchanej muzyki na calym swiecie.Wiem troche nie jasno to wyglada,wiec daje przyklad: Rock - 27% Pop - 14% Rap - 29% itd. a do 100%. Potrzebne mi jest to w celach czysto naukowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ke? Znaczy czego ja słucham? Czy czego słucha cały świat? Skąd ja mam to wiedzieć :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Jak chodzi o mnie to 100% Rap. B) A jak do świata to niby skąd mam to wiedzieć? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Chodzi mi o takie jak Wy uwazacie mniej wiécej , nie pytam sié o dokladne dane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 75% Rock, 25% Pop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 http://trends.google.com Pomińmy to, że dzielenie muzyki na gatunki to totalny debilizm ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Welcome to Tijuana, Tequila sexo y marijuana, Welcome to Tijuana, Con el coyote no hay aduana papa ra papa pa @Topic głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 ---___--- Czy chociaż czasami możecie odpowiadać normalnie ? Mnie guzik obchodzi co myślicie o tym temacie i o dzieleniu muzyki na grupy.Ja chcę poprostu wiedzieć jak według Was to się mniej więcej rozkłada procentowo....możecie zgadywać , możecie porównywać , możecie poprzeć się na faktach - obojętnie.Poprostu proszę o małą,krótką tabelkę z wynikami.To wcale aż takie trudne nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 1. Pop 2. Rock 3. Techno 4. Rap Zadowolony? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Rock - 99% Inne shity - 1% :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 przykladowej procentowej listy kamciog czytać potrafić :P ? @Edit Ten temat nie jest do zabawy , tzn. nie stowrzyłem go 4fun , poprostu jest mi bardziej na rękę zadać pytanie jak Wy uważacie niż robić kilkudniową ankietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Pop 35% RnB 25% Rap/hip-hop 25% Reggae 5% Rock 5% Jazz 5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 kamciog czytać potrafić A skąd mam znać procentową listę? Pisałem to z własnych doświadczeń. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ale o to chodzi że Ty nic nie napisałeś , tylko podałeś mi liste z typami muzyki---___--- .Czytaj także dokładnie wszystkie posty w temacie... Dudek dzięki za listę ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Rap 97% Techno 1% Pop 1% Rock 1% :innocent: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Muzyka fajna - 100%. Muzyka badziewna - 0%. Pomińmy to, że dzielenie muzyki na gatunki to totalny debilizm ^_^Yhym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ziutt, http://trends.google.com Pomińmy to naucz się czytać ! A jeżeli faktycznie wszystko trzeba robić za ciebie: http://www.google.com/trends?q=rock%2C+tec...C+hiphop%2C+pop elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ja się pytam o Wasze zdanie ..... Też się naucz czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Tu masz zdanie ludzi z całego świata - tego głównie chciałeś, zią ^_^ Pominąłem tylko Antarktydę, bo dostęp do Internetu rządzi się tam innymi prawami >:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Błąd , po raz kolejny mówię że pytałem się o Wasze zdanie --__--. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 http://trends.google.com Pomińmy to, że dzielenie muzyki na gatunki to totalny debilizm ^_^ pomińmy to że twoje odpowiedzi to totalny debilizm,mertruve chcesz kupić bit bo sprzedaje :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 http://trends.google.com Pomińmy to, że dzielenie muzyki na gatunki to totalny debilizm ^_^ Jasne, pop i brutal death metal wrzucajmy do jednego worka, bo i tak przeciętny słuchacz nie zauważy różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ziutt, moje zdanie też tam jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Cieszę się i szanuje to :).Ale proszę Was , wrzucajcie tabelki jak Dudek,to mi naprawdę pomoże.Proszę bardzo o nieutrudnianie tego.Poprostu jest mi to potrzbne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Death Metal - 66,6% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Głupie to jakieś... Rock 25 % Pop 20 % Rap i pochodne 10% RnB 10% Blues, Jazz 10% Folk 5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 POP - 40% Rock - 25% HH - 15% Disco polo (:)) - 5% Inne - 15% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 @3up hehe :D rock: 25% pop: 25% hip-hop: 20% inne: 30% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 @Sirluki Czyli ponad 30 mln ludzi na świecie słucha disco polo? Btw http://www.lastfm.pl/music/+tags/ Ale tym bym się nie kierował bo ludzie na last.fm się nie znają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 nikt z was ska ani rocksteady nie napisał. wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi