mcgluszak Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Chciałbym, żeby ktoś zrobił mi animację ludzika (https://gmclan.org/uploader/2776/ludzik.gif) jak biega w górę, dół, prawo i lewo oraz jak skacze (wiem że ludzik jest brzydki, ale tak ma wyglądać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Przecież takie coś sam możesz sobie zrobić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Chciałbym, żeby ktoś zrobił mi animację ludzika (https://gmclan.org/uploader/2776/ludzik.gif) jak biega w górę, dół, prawo i lewo oraz jak skacze (wiem że ludzik jest brzydki, ale tak ma wyglądać) takie próchno animować? aż takie to skomplikowane,że ci sie nie chce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 próbowałem ale mi wychodziły krzywe nogi, i zaczynam dopiero sobie "rysować" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ale ja naprawdę nie wiem, co w tym trudnego. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 no mówię przecież że nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Spróbuj, trening czyni mistrza... :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Spróbuj, trening czyni mistrza... :jezor: Nie chcesz pomóc to sie nie odzywaj i tyle. A jeśli to nie trudne to pomóż koeldze w potrzebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Kijowe, ale cóż poradzić skoro ludzik taki mały :) Dół: Lewo/Prawo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Dzięki Snake, nareszcie ktoś mi pomógł. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi