Shockah Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Mam taki problem. Dzisiaj normalnie włączam komputer i - ku mojemu zdziwieniu - wywala błąd, że kontroler audio nie może odtworzyć tego formatu pliku audio (czy coś w tym stylu). Włączam po tym playlistę Winampa i wywala błąd, że nie ma podłączonego żadnego kontrolera audio. Co ciekawe, przy zalogowaniu się był odtworzony dźwięk. Potem zauważyłem, że nie mogę się połączyć z internetem przez Wi-Fi (używałem Zero Configuration Tool - Windowsowy programik, chociaż mam też do tego program Ralink Wireless Utilities). Próbowałem w pocjach Ralinka przełączyć na program z Windowsa, lecz bez skutku. Udało się w końcu połączyć przez Ralinka. Co może być przyczyną tych problemów? Jak to naprawić? Aha, jak nie ma jakiegoś normalnego rozwiązania, to mogę zrobić format, bo już 2 dni temu się przygotowuję, ale nie chciało mi się szukać płytki Windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Spróbuj reinstalować sterowniki do Wi-Fi i dźwięku. Powinno pomóc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jak nie pomoże reinstalacja sterowników, to zrób formata. Może jakiś wirus coś namieszał w systemie. PS. A podłączyłeś głośniki? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Spróbuj reinstalować sterowniki do Wi-Fi i dźwięku. Powinno pomóc smile.gifAle tak nagle by się coś z nimi stało? Jak nie pomoże reinstalacja sterowników, to zrób formata. Może jakiś wirus coś namieszał w systemie. PS. A podłączyłeś głośniki? biggrin.gif Tak, podłączyłem :P A wirusa nie mogło być, nie ściągałem nic wczoraj i nie wchodziłem na strony dla dorosłych :P No, siostra ściągała gierkę z eMule'a, ale to samo starzy ściągali na swojego kompa kilka dni temu, a z ich kompem nic się nie stało :P A tak przy okazji: już zrobiłem formata :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi