adam014 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ściągnąłem ostatnio dystrybucję KateOS Live CD 3.6 . Na początku odpaliłem obraz ISO w Microsoft Virtual PC 2007 i wszystko działało. Po wypaleniu płytki i uruchomieniu z niej kompa podczas uruchamiania wersji live komputer sie zawiesza przy startowaniu serwera X,czekałem 10-15min i nic. Da sie coś na to poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Zobacz czy nie ma tam opcji przy właczaniu Bezpieczny tryb graficzy czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A sam mogłeś go wystartować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Nie ma opcji Bezpieczny tryb graficzny.Próbowałem już na różnych rozdzielczościach i głębiach kolorów,na 16bit ekran miga o_O EDIT: Ściągam Ubuntu Gutsy Gibbon 7.10 PL :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Sprawdź, czy nie masz przypadkiem błędów na dysku ;) W wierszu polecenia Windows wpisz: chkdsk X: /F Gdzie X to tam litera dysku, na którym masz Windows :) EDIT: Gdy chkdsk cię zapyta o sprawdzanie HD przy restarcie, naciśnij T ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 @Up: WTF? Mi chodzi o linuxa a nie o winde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 @Up Ale sprawdzanie dysku musisz wykonać pod Windą, bo inaczej nici z Linuxa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 @Up Ale sprawdzanie dysku musisz wykonać pod Windą, bo inaczej nici z Linuxa :( Ale on ma wirtualnego peceta :F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 @kryniak: Na wirtualnym działało :P Teraz bede instalował na twardym. @TuxMan: Dysk mam nowy,chkdiskiem sprawdzałem wczoraj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi