Pasterz Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ludzix pisał on już, że kółka i te inne z google wyciął a tylko wzór sam namalował. :] A co do wzoru to kiepski. Nic mi się w nim nie podoba. :wacko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 On nie jest dziewczyną ,on sam napisał .Jesteś pewien? Zaglądałeś jej w pantalony? It's a trap? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zesio13 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 mi sie podoba jest spoko ..wygląda jak logo neversoft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Hint: Nie masz racji. Koniec offtopa. btw. A co do tej dechy, to kurcze, tak coś zastanawiałem się, czemu te zdjęcie takie niewyraźnie i który to sklep niby prezentuje produkty na fotach niskiej jakości... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 to jest niewyrazne (jak kto woli w niskiej jakości) aby zatrzec różnicę pomiędzy real a fake wyglada troche jak zdjecie z komórki Ale przynajcie fake jest (tak na pierwszy zut oka) jak prawdziwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 brzydka(a co miałem dalej pisać?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Drugi raz już tu czyszczę ... Jeszcze jedna kłótnia i nagrodzę po warnie. Beczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Deska brzydka, szczególnie to oko. Popatrz w internecie na profesjonalne deski, a zobaczysz o co mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Radze nie kupuj. Połaź po sklepach, allegro ITP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Radze nie kupuj. Połaź po sklepach, allegro ITP. Nie ma to jak nabijac posty,nie czytając całego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie ma to jak nabijac posty,nie czytając całego tematu. Nie ma to jak Valhalla, gdzie posty się nie liczą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi