gorefest Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 ŁAŁ ŁAŁ ! ALE SZAŁ ! Pudzianowski śpiewa :lol2: Ogladaj A to moja sprawa: Potrzebuję sciezke dzwiekowa dla celow domowych :] Najlepiej w pliku .mp3 muglby mi ktos zdobyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 lol, pudzian śpiewa disco polo :lol2: :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 super ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ale pedalskie. Weź nagraj przez wejście Stereo Mix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Pudzian śpiewa disco polo?? Żal.pl! Tyle powiem :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 To że wokal jest tak wysoki jak u większości wykonawców Disco Polo, nie oznacza zaraz, że mamy do czynienia z tym gatunkiem. Akurat tutaj mają normalny zespół, perksuję, gitary w tym basową itd., a DP to muzyka w całości elektroniczna. To jest coś na poziomie Stachurskiego czy jak mu tam (podstawcie jego wokal i zobaczycie, że DP nie będzie to nic a nic przypominać). Taki soft rock wątpliwej jakości. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 stare. Już wiem o tym gownie od dawna.z reszta tam śpiewa brat pudziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Stare. PS. Wiesz, Gorefeście, że userbar jako avatar to taka kupa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nie 'mugłbym'. Ściągnij film i wyodrębnij dźwięk. Bedzie jakość taka sama jak na filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 http://zamzar.com/url <- wklejasz link do tego filmika, dajesz format MP3 i wpisujesz swój mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Marmocinko, poraz kolejny uratowałeś mi życie :* Wreszcie ściągne to : Klik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Moje ulubione anime ;]. Piostenka też roksi, pobieram już. Marmot :* Ja sobie pobiore to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jak ktoś chce alternatywę dla zamzara bez konieczności podawania maila: http://vixy.net Polecam ściągnąć wersję offline, bardzo szybko konwertuje, od razu na dysk zapisuje i do tego głupio rymuję. ;p ps. Też ma opcję downloadowania mp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 sndrec32 + Stereo Mixer forevah ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 OK dzieki mamrot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi