Piczer Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Czy da się zrobić odtwarzacz radia shoutcast za pomocą GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Jeżeli znasz jak wykorzystać dane odebrane strumieniowo to reszta będzie bułką z masłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 To masz problem. Ja sobie taki 'odbiornik' napisałem w Delphi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 No, ale ja chcę to zrobić w GM, bo nie tylko odtwarzacz chcę stworzyc ;] To znacie jakieś przykłady, czy cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Czyli nie jest to możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jest, ale my ci tego dokładnie nie powiemy, bo to można znaleźć w większości profesjonalnych stron o programowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Poszukaj DLL'ki... Na pewno jest napisana pod GM'a... <_< a jak nie to radzę się naucz C++ i se napisz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi