Powell Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Tytuł: Run Gatunek: Platformówka Opis: Gra w której uciekasz - zagracie, pokochacie ;P Download: http://www.speedyshare.com/246816278.html Rozmiar pliku: 2,25mb Autorzy: Programowanie: Powell, Saus troche odpicował :thumbsup: , przykład Tymona Fabuła: Powell Grafika: Powell, Saus Muzyka: Mettalica - Battery Screeny: http://img512.imageshack.us/my.php?image=screen2iw1.jpg http://img210.imageshack.us/my.php?image=screen1it0.jpg No! ;P Yoda edit: troche poprawiłem pochyłe bloczki, nie ma już efektu deski ( nie znacie sie poprostu ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Screeny daj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 drugi!!!! Po pierwsze gdzie screeny! Po drugie niby malo mb ale mulilo mi kapa przy sciaganiu. Gierka super bardzo mi sie podoba wciaga! Plusy: - grafika (przyjazna) - mjuzik - grywalnosc Minusy: - największym minusem ze nie ma sejva 5/5 - świetna gra czekam na kontynuacje jesli bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 2 no 3/5, razi troche przedstawienie gry, naprawde podstawienie grafiki do przykladu tymona nie jest trudne, no i z grafika otoczenia sie nie postarales, gra uboga jedyna rzecz inna niz sciany to gracz kula i wyjscie, przydaly by sie jakies urozmaicenia (kolce lub inne przeszkadzajki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Fajna giera :) Plusy +Grafa +Muza Minusy -Brak 5/5!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Toż to przerobiony przykład Tymona,nawet Zeebiego(czy jak to się pisze),nie zmieniłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Kurde, co on odwala przy skakaniu? Wbija się w sufit normalnie, trochę nudne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 sorry za brak screenów ale nie było czasu, a przecież mamusia nie może czekać aż wejdzie na nasza-klasa.pl no nie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 sorry za brak screenów ale nie było czasu, a przecież mamusia nie może czekać aż wejdzie na nasza-klasa.pl no nie? xD Bosze u mnie jest dokładnie to samo;/ To teraz daj screeny chociaż. Tak w ogóle to co Ty dodałeś od siebie do tej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Tak w ogóle to co Ty dodałeś od siebie do tej gry? Jak to co? Latającą kulkę i grafikę platform yo! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Bosze u mnie jest dokładnie to samo;/ To teraz daj screeny chociaż. Tak w ogóle to co Ty dodałeś od siebie do tej gry? Przecież tylko silnik Tymona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Przecież tylko silnik Tymona... No ale tam nic oprócz tego silnika nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No ale tam nic oprócz tego silnika nie ma :D Może, ale jednak gdyby był sam silnik to nie była by to gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 umm... biedny Zeebee... >:[ mogles go zmienic na kulke... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Jakas taka biedna ta gra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Imho bez sensu, to tylko przerobiony przykład. >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Imho bez sensu, to tylko przerobiony przykład. >.> Tylko że 2 osoby dały 5 gwiazdek głównie za grafike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Tylko że 2 osoby dały 5 gwiazdek głównie za grafike. Patrzysz na poszczególne części nie dostrzegając całości, "zibi" pasował, grafa jako tako zmieniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Bosze u mnie jest dokładnie to samo;/ To teraz daj screeny chociaż. Tak w ogóle to co Ty dodałeś od siebie do tej gry? Chieh, dobrze, że mam 3 kompy, więc nikt mi nie przeszkadza w pracy ;]. Gra jest bardzo uboga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Prawa autorskie są bardzo fajne, tym bardziej autorowi grafik jest miło jak ktoś mu ją podprowadza ;) Zeebee, tak się postać nazywała, tak w ogóle ;) Gierka lekko dziwna, lepiej było zrobić takiego ala matrix ze spowolnionym czasem. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Chyba zmienię grafiki w tym przykładzie. Mi to w sumie nie przeszkadza, że ich użył bo potrafię sobie zrobić coś lepszego. No ale miło by było jakbyś się chociaż zapytał. :P Co do gry. Cóż. To taki prawie przykład? ^_^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Popraw linka do screena zamiast http://img210.imageshack.us/my.phpimage=screen1it0.jpg daj http://img210.imageshack.us/my.php?image=screen1it0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 1. Istnieje już gra o tej anzwie - zerknijciese na VictoryGames (chyba ak się nazwywa... daje 90%). Ma nawet taką samą "fabuę"... tylko, że jest w 3D. 2. Bez jaj z dobrymi ocenami. Czyjś przykład, a on dodał grafę i kulkę. No i zrobił lewele :/ 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Zaj****te!Przeszedłem całe :D Było by 5/5 jak by to nie był przerobiony przykład.No i ocena 2 razy mniej czyli było by 2+ czyli 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi