Nirvan Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Shadow mask warrior revolution demo Gatunek : Platformówka UPDADE ! download (update (stara wersja usunięta)): https://gmclan.org/up2856_3_SMW_revolution_demo.html yoyogames : http://www.yoyogames.com/games/show/28163 rozmiar : 2.2 mb Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: ja Muzyka: vgmusic.com Fabuła jak w jedynce zwykłej czyli : Jestes najlepszym wojownikiem w wiosce , i okolic . A ziemiami na ktorych mieszkasz zadzi bezlitosny "Vexados" . Ma on w posiadaniu maskę cieni , dzieki ktorej ma zamiar przejac wladze nad swiatem . Kto ja ubierze to zaczyna plynac do niego cala zla energia swiata. Staje sie dzieki temu silniejszy i potezniejszy . Lecz legenda glosi ze gdy wyzuci sie ja do wulkanu południowych kurchanow to zacznie wyplywac cala lawa z jadra ziemi oraz posiadacz maski stanie sie niesmiertelny . Jak nie zdazysz przed tym , to cala ziemia ulegnie zagladzie ! Wiec ruszaj ! Droga nie bedzie prosta . Spiesz się aby "Vexados" nie zdazył wżucic maski do wulkanu ! Gdy juz zdabedziesz maske , zniszcz ja jak najszybciej ! Możliwość grania na dwóch graczy . Nowy update , przewracanie przeciwników , ulepszona obrona , tym razem bardzo suteczna i przeciwnicy przy obrywaniu się kołyszą . Jak chcesz wykonać kopniaka to kliknij enter , potem szybko spacje ale oczywiście gdy przeciwnik się przewruci , a to się nie zdarza zawsze , byloby za latwe. screen 1 : http://img183.imageshack.us/img183/3464/beztytuuoe6.jpg screen 2 : http://img183.imageshack.us/img183/5956/beztytuu2pn8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nie oczekuje wysokich ocen za to demko . czyli mamy nie ściągać bo gra słaba? EDIT: gra cienka,2/5 jedyna twoja gra która mi się podobała to SMW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 czyli mamy nie ściągać bo gra słaba? Nie o to mi chodzilo , do ściągania namawiam ale nie wydaje mi się moim najlepszym demem więc tak napisałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 dziwnie wysoka ocena, chyba zassam... coz gra tak sobie, napisal bys przynajmniej jak sie wchodzi na drabiny. fajnie animujesz postacie, ale posiedzial bys troche nad modelowaniem, bo te "tubki" wygladaja tak sobie... no i nalezlao by popracowac nad tlami i grafika otoczenia, najlepiej znajdz jakis zestaw gotowych grafik do jakiejs platformowki i sprobuj narysowac podobne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Gdybym jeszcze wiedział, jak się wchodzi na drabiny... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Żeby wejść na drabinę: strzałka w górę + shift. A zaraz dam ocenę jak jeszcze nieco pogram ;P No nie najgorsze - ogólnie spoko, ale trudna dosyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 skaczesz na drabine wciskasz shift i wchodzisz. ale fakt ze wykminiłem metodą prób i błędów. grafika srednia, ale dobre animacje, fajne dźwięki nawet, muzyka tylko po uchu gryzie. dalej.. sterowanie, a raczej system walki - hmm no więcej ciosów by sie przydało lub jakieś zasłanianie czy cokolwiek, zeby w tej walce była odrobina taktyki. pare razy zaciałęm sie w suficie, jedyny sposób jaki wyczaiłem na przeskoczenie z jednej jop to wskoczenie na kolce itp. czyli w skrócie gra ma potencjał ale równie wiele bugów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No nie najgorsze - ogólnie spoko, ale trudna dosyć. Trudna ? Poczekaj na bossa :twisted: Edit : jest obrona ,ale nie zbyt skuteczna , i jak się wbijesz w sufit to naciśnij właśnie obronę (strzalka w dół). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 mozesz zrobic taki myk jak ja w sparcie, ze jak sie zaslonisz przed ciosem to typ sie przewraca albo jakos lekkie zachwianie i mozesz go wtedy elegancko dobić czy coś, to blok bedzie skuteczniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 słabe ale nie o kulce 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Edit : jest obrona ,ale nie zbyt skuteczna , i jak się wbijesz w sufit to naciśnij właśnie obronę (strzalka w dół). A to tu jest coś takiego jak obrona... upss :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No fajna gierka. Grafika taka sobie, fabuła fajna po prostu ok!!! 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Będę ulepszał demo , aż zrobie dobry silnik , i wtedy zaczne robić pełną wersię . Spróbuję te propozycję przełożyć do tej gierki , ale nie wiem ile to potrwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Grafika w tle słaba. Jedynie ludziki są dobre. Blok nie działa ;/ AI przeciwników bardzo słabe, gość spada w przepaść, a potem idzie podemną i wpada w kolce. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Jak mnie zabiją i pojawia się ten GM'owy czy chcesz kontynuować, to jak dam 'tak' to się nic nie dzieje, tylko postać znika. Ogólnie gierka zasługuje na 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 łee zablokowałem się na ścianie i nie mogłem nic zrobić,albo biegałem obok drabiny,lipa nie oceniam na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 bardzo fajna gierka ladne animacje. odrazu wyczilem ze to shiftem ze sie prabinie wchodzi :P 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Kiedys ten twoj ludzik byl ladniejszy! Teraz takie gówienko chodzi. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Nowy update , przewracanie przeciwników , ulepszona obrona , tym razem bardzo suteczna i przeciwnicy przy obrywaniu się kołyszą . Jak chcesz wykonać kopniaka to kliknij enter , potem szybko spacje ale oczywiście gdy przeciwnik się przewruci , a to się nie zdarza zawsze , byloby za latwe. https://gmclan.org/up2856_3_SMW_revolution_demo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi