Lord Vayaa Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No wiec chcialbym przy odpalaniu mojej gry pojawiała się konsola a tam to by wypisywalo wszystko typu. x+=3 takie różne odpalanie grafy itp :). Wiec prosze o kod :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Zapisz gdzieś te zmienne, a potem przejdź w tryb graficzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Wystarczy przy dowolnej akcji allegro dawać std::cout w którym coś wpiszesz i ci to wypluje w konsoli, nie ma innej opcji :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Za dużo silników się na oglądałeś :/ . Najlepiej od razu zrezygnuj z C++, skoro nawet strumienia wyjścia std::cout nie znasz :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Dobra mistrzunio *Cenzura* jak chcesz tak mnie komentowac to nara. Chce sie uczyc c++ i nic mnie nie zniszczy. Marmot dzieki poproboje :D Naganne słownictwo. Warn. Na drugi raz hamuj sie. Beczo. Bo takie g***niarze mnie w***wiają to normalnie zal.ru! Vayaa A co nas to obchodzi? =) Tymon Niech sie nie wtrąca jak nie ma nic ciekawego do powiedzenia, bo bede go przezywac. Vayaa. EDIT: if( kolizja( ludek_x,ludek_y,ludek1->h, ludek1->w, punkt_x, punkt_y, punkt->h, punkt->w)==true) {pkt += 1, std::cout<<"jajo"<<std::endl;} No i mam cos takiego a biblioteki iostream i allegro i konsolka mi sie nie pojawia.. czemu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Skonfigurowałeś dobrze projekt, aby wyświetlało konsolę? A może sprawdź plik stdout.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 kryniak a no jo. Ale czy mozna przy tworzeniu nowego projektu stworzyc do allegro i do konsolek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi