LolikZabijaka Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Siema Jak Zrobić Aby Cykl Dnia I Nocy Wykonany Przez Ranmusa mógł zlewać sie z backgroundem bo jak dałem tło to nie bylo go widać ;/ jak to naprawic zeby bylo widac tlo i wszystkie ksiezycie i te inne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ?? Jaki przykład Ranmusa,może podaj link. I Przestań Pisać Z Dużych Liter! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ja juz dawno to zrobilem - nawet lepsze ;D https://gmclan.org/up1105_4_true_sun.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 A ja zasugeruję coś innego: sam napsa sobie system dnia i nocy. Po prostu malujesz sprita na całym viewie, i zmieniasz image_alpha.... Jeśli sam napiszesz to będziesz umiał zintegrować. PS: No i oczywiście jakiś depth objectowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi