Yoda Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Nie wiem co wpisać w pierwszym, wpisuje "grele" i nic sad.gif . Wczytaj się w treść pytania. Uważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 A! Już wiem! To skubaniec pytanie wymyślił :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 To jest gra? Czy jakiś program edukacyjny ? 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Teraz nie wiem co wpisać w trzecim :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 W tym wypadku PrintScreen i Paint ci pomogą. Mam aktualnie problem z działaniem matematycznym (ostatnie 9 zadanie). ja mam odpowiedzi na 1,2,3,4,5 ale utknąłem a 6 ;/ pomoże ktoś? Ten rebus? On jest najłatwiejszy. Literę należy zamienić w cyfrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 To jest gra? Czy jakiś program edukacyjny ? 1/5 Z tego co widzialem po twoich wypowiedziach na innych tematach, wskazuje, ze nie lubisz gier bez akcja itp. <_< a jezeli nie lubisz takich gier nie musisz ich tak oceniac :P Co do 9 poziomu, nie wiem czy troche nie przesadzilem xD. Jak Ci sie uda Pawlik daj znac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 kurcze :f dalej nie wiem co w 2 :hmmm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Dalej nie wiem co z puzzlami. Ludzie, pomóżcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Chciałem jeszcze coś wtrącić :) Pograłem dłużej i przekonałem sie ze gra nie zasłużyła na 2 jak powiedziałem wcześniej ale na 3 - a ze wtedy nie zagłosowałem robie to teraz :) 3/5 Tak nisko głownie ze względu na podpowiedzi i pytania :) Popraw je, wymyśl coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ratunku... Abstractica w GM'owym wydaniu. Lubię Żebyś dał ciekawsze zagadki... 2/5. Sam kiedyś pisałem podobną grę w C++... nie było tipsów itp., le za to azgadki powalały na kolana. Zawsze byłą logiczna odpowiedź... I nie zawsze po prostu oczywiste.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Dalej nie wiem co z puzzlami. Ludzie, pomóżcie :P Odpowiedź jest w moim drugim poście w tym temacie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nawet dobra gra tylko jest kilka ale. 1. Zmień te przyciski w menu bo te nie pasują. 2. Powinno być o wiele więcej podpowiedzi do każdej rundy. :P Na razie moja ocena to 3/5. ;) P.S.: Ciężka gra nie mogę przejść 2 lvl. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 No no gra się ciężko :P Stoje na razie na puzzlach ;/ A co do gry. Gra zasługuje na 3+/5 za pomysł. Powinieneś zrobić jakieś ładniejsze menu :P Muzyka nawet pasuje. A zagadki dają trochę do myślenia :P Plox odpowiedź do puzzli ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ja stoję na puzzlach, dalej juz nie mogę. Jak przejdziecie tą grę, weźcie http://zestriddle.ovh.org/zest_riddle/one.htm Jest o wiele bardziej trudniejsza od tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Stanąłem na tych liczbach. Odpowiedź do puzzli: obraz Nie zaznaczaj tego powyżej, jeżeli nie chcesz znać odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Gra bardzo fajna. 1. pytanko roxi. Zrób lepiej taką grę, że zawsze będzie pisać pytanie, a czasem + rysunek. Nie osobno, bo nie wiadomo o co chodzi z tymi rysunkami, jeśli są same. Dodaj ew. jakiś czas, możliwą liczbę błędów itp. 3+/5 P.S. Co trzeba wpisać w zagadce z lupą? P.S.2. a,b i c siedziało na drzewie a spadło b zeszło c zleciało co więc zostało ? :P Edit: już wiem co w lupie. Zrobiłem sobie screenshota :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 a,b i c siedziało na drzewie a spadło b zeszło c zleciało co więc zostało ? :P ze niby "i"?? :D @topic czy jakas nowa wersja ma zamiar ujrzec swiatlo dzienne? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Fajna gierka , utknąłem na "Fioletowym tle". Co do kółek , nie ma szarego , a nie przyjmuje :). 4/5 Czekam na fulla :D Edit: Jestem na działaniu juhu ! Edit2: Co to za tips przy ostatnim ? Nie kumam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 O co biega w drugim? Jest = to? nie kapuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 O co biega w drugim? Jest = to? nie kapuje :] czasami sie zastanawiam jak wy gry piszecie? xD zamienisz "jest" na "to" i masz odp... no prawie... musisz napisac to co jest po "to" @down lol dudek a czy ja powiedzialem, ze rozwiazalem bez? podpowiedz juz lepsze byc nie moze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Już się sam domyśliłem,ale bez podpowiedzi byś tego nie rozwikłał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 a zrobil ktos fioletowe tlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 @up paint i prawy przycisk myszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Co będzie w ostatnim bo nawet na kalkulatorze źle wychodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Odpowiedź w działaniu "54,6" (ktoś mi przysłał na Gadu-Gadu, sam nie wiem kto). Ale nie wiem skąd się wzięła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jak w ogóle to możliwe ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 nie no naprawde chyba przesadzilem z liczbami :lol: :lol: :lol: Co do fulla, na razie nie mam weny tworczej :P a poza tym brak czasu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi