Shockah Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Tak, sprawdź czy są pliki w folderze WINDOWS/system32/dllcache. Folder jest ukryty i systemowy (musisz w Opcjach folderów dać pokazywanie ukrytych plików i systemowych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Nie mam dllcache ;/ a wlaczylem pokazywanie ukrytych plikow i pokazywanie zawartosci polikow systemowych;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Nie wiem, czy to dobry pomysł... Może ci wyślę ten plik winlogon.exe :D Nie znam się aż tak na kompach, żeby wiedzieć, czy to się może udać i czy nie spiepszy ci kompa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Może skopiuje swoj winlogon i odbiore twoj... ale tu chodzi o ta dllke i ona ma vira ... moze poszukaj takiej dllki(tuvwvwu.dll) u siebie i powiedz czy masz jak nie masz to mi podasz winlogona ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ściągnij HiJack This albo użyj www.nanoscan.com . Kolega wyżej chyba się pomylił, bo dll. jest w system32, więc nie ma nic wspólnego z dllcache. Jak nic nie pomoże, wejdź w Narzędzia -> Opcje folderów -> Widok i zahaczasz Pokaż ukryte pliki i odhaczasz Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego. Jak go tam nie będzie, a komunikat dalej będzie wyskakiwać zainsaluje CCleaner i przeczyść system. Plik może sie znajdować wszędzie, a CCleaner czyści Temp i inne foldery które zajmują dużo miejsca. Kilka postów wyżej, kolega wspomniał że dll. jest powiązany z winlogon.exe. Spróbuj ostrożnie wywalic tuvwwwu.dll przez konsole odzyskiwania, jeżeli bedzie pisać, że proces jest zajęty lub używany. Mówiąc ostrożnie, mam na myśli to, że mógłbyś usunąć plik system . Wtedy to już inna bajka ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ta dllka usunieta dzieki unlockerowi, dziekuje shockerowi ;] Closed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi