Ryba24 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Potszebuje grafiki do nowej gry.Potszebne są mi 16-wieczni polscy chusarze jak jadą i jak sie bija wiecie o co chodzi rozmaiar 32x32 lub troche wiekszy.Potszebuje takze tła na ktorym toczy sie bitfa jakis zamek ale taki 16-wieczny stszały z armat i muszkietów rozmiar 1260x640. Odwdzieczeniem bedzie dodanie do twurców. Z gory dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Napewno potszebujesz słownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 bitfa*bitwa stszały*strzały twurców*twórców Potszebuje*potrzebuje Potszebne*Potrzebne to tylko kilka, które się rzucają w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Prawie 20 błędów ort.int itp.Zainstaluj Firefoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 muszkietów? muszkieterów? rób sam,chociaż popróbuj,albo daj tu do poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Przepraszam za to szybko pisałem i niemyślałem.Ale pomozecie mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 @Ryba24: Szybko to pies robi, jeżeli Ci zależy na tej grafice to powinieneś się przyłożyć i napisać bez błedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Juz przeprosiłem.A mam pytanie 2 czy mugłbym wkleić obraz jakiegoś tam zmarłego autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 mugłbym*mógłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Juz przeprosiłem.A mam pytanie 2 czy mugłbym wkleić obraz jakiegoś tam zmarłego autora. Z tym to do jego rodziny ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Prawa autorskie wygasają 70 lat po śmierci autora (a w każdym razie tak jest na wikipedii). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 To jakbym wkleił Bitwa Pod Grunwaldem to nie musze pisać czyj to obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 lol,a co to da?Już nie bądzmy tacy uczciwy żeby nawet za wklejenie obrazu mowic kto go namalował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Mam tu zdjęcie husarza tu proszę róbcie z niego animacje zmniejszcie do rozmiarów ok.32x32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Ty to zrób. Naprawdę potrafisz. Powiedziałem: potrafisz. POTRAFISZ DO CHOLERY NIE WAŻ SIE KLIKAĆ SZYBKA ODP POWIEDZIAŁEM COŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 proszę róbcie z niego animacje zmniejszcie do rozmiarów ok.32x32.A ile płacisz? '-.- Raczej nikt ci nie zrobi takiej animki.... Sam se se zrób. Do animacji choćby GIMP'a (choć dla nowicjusza lepsze jakiś prosty animatorek). Co klatkę zaznaczasz nogę i ją przekręcasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Yoho, nie spamuj. Fakt, powinien dostac koles warna... Co do Bitwy pod Grunwaldem lepiej napisz kto to namalowal (chyba ze nie wiesz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi