Crackkk-GM Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witajcie, ja mam mały problem, a mianowicie wziąłem się za pisanie Dll dla gm'a. Dzięki tej dll'ce będzie można napisać server do Sa-Mp, ale wywala mi błąd przy komplikacji, macie tutaj log komplikacji: -------------------------- Kompilator: Default compiler Building Makefile: "I:\Dragon Attack\samp gamemaker\Makefile.win" Wykonywanie make... make.exe -f "I:\Dragon Attack\samp gamemaker\Makefile.win" all g++.exe -D__DEBUG__ -c dllmain.cpp -o dllmain.o -I"F:/Dev-Cpp/lib/gcc/mingw32/3.4.2/include" -I"F:/Dev-Cpp/include/c++/3.4.2/backward" -I"F:/Dev-Cpp/include/c++/3.4.2/mingw32" -I"F:/Dev-Cpp/include/c++/3.4.2" -I"F:/Dev-Cpp/include" -DBUILDING_DLL=1 -fdollar-in-identifiers -pg -g3 cc1plus.exe: error: unrecognized command line option "-fdollar-in-identifiers" make.exe: *** [dllmain.o] Error 1 Wykonanie zakończone ---------------------------- Używam Dev-C++. Z góry dziękuję i proszę o pomoc, Crack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Komplikować to możesz sobie życie.... przeczytaj swój błąd.. "nie rozpoznano" a poza tym tutaj nikt nie jest wróżką... i nie wróży się z loga.. może kawałek kody sprawiający błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ale wywala mi błąd przy komplikacji, macie tutaj log komplikacji: Lol komplikacja OWN3D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Will, mogę ci wysłać cały projekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Will, mogę ci wysłać cały projekt... Aaa nie możemy zobaczyć twojego tajnego projektu!!! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 no dobra wyślij.. możesz na e-mail krzychu600@wp.pl albo wrzuć gdzieś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Polecam wywalić dev-c++ i zainstalować visual C++ express. Kompilator visuala będzie lepszy od mingw, bo dll i tak nie będzie wieloplatformowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 i to szybko.. bo kompilator deva wywala dziwne nieskomentowane błędy przeżuć to na visuala i podrzuć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Podajcie mi linka do tego visual C++ express bo nie chce mi sie szukac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Podajcie mi linka do tego visual C++ express bo nie chce mi sie szukac ;] To nam też się nie chce tobie dawac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Może być visual C++ 2005 express?? Bo nie wiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Podajcie mi linka do tego visual C++ express bo nie chce mi sie szukac ;] Nie chce ci się wklepać w google... To spadaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Już mam... Może być visual C++ 2005 express ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nie lepiej Dev-C++? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nie lepiej Dev-C++? Czytaj uważnie...........................cały temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 tak może być visual c++ 2005 ale lepiej wersje 2008.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Nie lepiej Dev-C++? Polecam wywalić dev-c++ i zainstalować visual C++ express. Kompilator visuala będzie lepszy od mingw, bo dll i tak nie będzie wieloplatformowy. Nie no rozbrajasz mnie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 No ale taka jest prawda, więc nie wiem z czego tu się smiać. Jeżeli tworzysz coś tylko pod windowsa, to lepiej używać visuala, bo raz że lepsze środowisko, dwa że mniej kłopotów. Poza tym zobacz na wielkość prostych dlli jaką wypluwa mingw/gcc a jaką visual c++, który korzysta z bibliotek windowsowych (te swoje runtime). Różnica będzie rzędu megabajta (czy pół, bo już nie pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi