Davka Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Prosze o usuniecie tematu Pelna wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 jak kulka nazywa sie pimper to daj jej chociaz różowy kapelusz a co do screenów to kto znajdzie 10 różnic ma u mnie piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 taaaa super, wex przynajmnie grafike jakąś ładną. Żeby chociaż zachęcało do ściągania. @propaganja - a jakie piwo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 up@ pewnie tuskie co do gry:znowu kulki!! 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 DO D**Y Wykastrować tą grę!! 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Zboczeniec, gdy by kastrował =C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A wiec po co wogule menu skoro jest tam Graj Wyjdź? Po sciagnienciu chwilowo mnie zaskoczyla o potem wrecz zniesmaczyla... do d*** grafika. Grywalnosc taka o... no masz to 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Nie ma to jak dobra gra. Ta taka nie jest. Jedynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 @PhoenixPL: *wogóle btw. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Co to zaś za syf z kulką w roli głównej? @Yoho: *w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Heh, więc tak... zacznę od minusów: - Odpychająca grafika - Nie realistyczne poruszanie się kulki/piłki - Postać blokuje się na krawędziach - Bardzo powolna rozgrywka - Menu jest okropne - Za niski poziom trudności xD Plusy: + Muzyka... nawet pasuje. Musisz trochę nad tym popracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 DO D**Y Wykastrować tą grę!! 1/5 Gra jest do DODY! 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeluVegaz Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Gra jak dla mnie 3/5 Minus: - Grafika odpycha Plus: - Ciekawy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Minusy: - mało grywalna - pomysł zeby nie robić skakania był marny - słaba muzyka - grafika (!) - nie widzę ilę mam żyć - za mało wrogów i przeszkód (chodzi o rodzaje) - jakaś taka - jedno i to samo - mało grywalna Plusy: ... 1/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Moim zdaniem gra zasługuje na 1.7/5 Jak nie umiesz zrobić porządnej grawitacji napisz do mnie na GG "7016288" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A ja uważam że zasługuje na 1.457646. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 na czym się gra? menu jak na razie rewelacyjne...nie mogę skakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 na czym się gra? menu jak na razie rewelacyjne...nie mogę skakać Gra sie strzalka w lewo i prawo a skakania niema chyba ze na trampolinie :thumbsup: Ale to jest demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 O, a czym się różni od pełnej wersji? Niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Super grafika, i to zacinanie się postaci ;) masz u mnie plusa (czyt. minusa) P.S. To nie jest jedyna platformówka, która nie ma klawisza skoku... @Yoda: A mi się wydaje, że jednak dam mu 1.457647... Niech ma... lubię początkujących : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi