VanGogh Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No więc potrzebuje grafiki głównej postaci w grze. Mają być to cztery rysunki z boku tzn. z lewej, z prawej, do góry, w dół. Chciałbym żeby ten bohater był podobny do tego : Tylko że bez mieczyka wymiary 40x100 Potrzebuje tej postaci bo bez niej gry nie zrobie :boxed: (z góry wielkie dzięki;) Edit Psychix teraz lepiej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No ja niestety nie mam czasu zrobic, ale dam jedna rade: (i tak pewnie mi nikt nie odpowie) Jak chcesz by ci ktos pomogl, to nie wzbudzaj litosci, bo te pokolenie jest na nia nie czule. lepiej napisac: z gory serdecznie dziekuje :) a ktos do pomocy sie znajdzie. (taki myk psychologiczny ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Psichix pisze tak bo zazawyczaj nikt nie odpowiada na moje tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 taaak... widze że dużo osób mi odpowiedziało więc odświeżam temat w nadziei że ktoś jeszcze odpowie. Prosze dajcie jakieś grafiki bo naprawde nic nie mam :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Dajcie, dajcie. Masz kilka wyjsc: 1. Dalej prosic i prosic o grafiki i nic nie zrobic w grze 2. Napisac jakis porzadny silnik i miec nadzieje, ze ktos zrobi ci grafike widzac twoj wypasiony silnik gry 3. Zrobic sobie grafike samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Dzięki Nobody tyle to i ja wiem -_- Dobra zrobie grafike samemu walne kilka screenów z jakiejś gry wytne i wsadze do mojej gry. Ale jak by ktoś był chętny do robienia grafiki to pisać na GG !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ty szukasz grafika czy on Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nie chce sie narzucać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Czas najwyższy zacząć się narzucać bo w życiu grafika do pomocy nie znajdziesz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 No nie wiem czy wszystkim by sie spodobało żebym każdemu gmclan'owiczowi pisał na gadu że chce aby został moim grafikiem :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 To szukaj tych dobrych grafików, albo młodych desperatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Grafika masz post powyzej mojego ;) Ale watpie, ze sie zgodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi