miki_96 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam, potrzebuje grafiki do mojej gry top-down oto one : JAKBY KTOś MóGł TO WRAZ Z ANIMACJAMI. - koń - 68x26 - kura - 25x18 - ludzik wraz z animacjami to będzie bohater gry (jakiś farmer) - 30x25 - pies - 32x16 - krowa - 58x23 - kot - 32x16 oraz rzeczy do domu też top-down - kuchenka - 31x27 - stół - 78x46 - krzesło - 31x26 - lodówka - 31x27 Poza domem - trawa - 42x32 << To będą backgroundy. - i jakaś dróżka z piasku - 42x32 Bardzo proszę o pomoc. Ten który pomoże będzie w autorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 To ja się dorzucę: Chcę grafiki do gry, którą zacznę robić jutro, jak dostanę od was grafiki - jak nie dacie to ją przegapicie więc lepiej róbcie!!!! Tak więc potrzebuję konia, psa i kota, najlepiej z animacjami 60FPS, jak ktoś nie umie takich robić to niech wypcha się sianem, mam tysiące chętnych na to stanowisko. Aha jak ktoś da to będzie w kreditsach, jak już wymyślę jakąś nazwę. A może wy za mnie wymyślicie! Też będą za to kreditsy, jak tylko znajdę kogoś, kto mi je napisze! Oczywiście pozwolę mu też siebie umieścić!!!! Są chętni? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ej bez żartów ja naprawde potrzebuje tych spritesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ej bez żartów ja naprawde potrzebuje tych spritesów. Ja tez potrzebuję wielu rzeczy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Za dużo wymagasz,lepiej poszukaj jakiś gotowych grafik,gdzie?Na forum było o tym mnóstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ale naprawde potrzebuje proszę was :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ale naprawde potrzebuje proszę was sad.gif Nikt ci nie zrobi tak dużo grafy za darmo. A jak zrobi to będzie wyjątkowo miłosierny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Człowieku weź się opanuj!!! Chciałbyś aby zrobili ci całą grę??? Spróbuj sobie samemu stworzyć. Ja pisałem posty że potrzebuję grafiki a teraz sam sobie tworzę... A próbowałeś sobie samemu tworzyć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ODPAL PAINTA I ZRÓB SAMEMU DO CHOLERY JASNEJ NIE BĘDZIEMY CI CAŁE ŻYCIE PALCEM POKAZYWAĆ CO MASZ ROBIĆ OMG WYMYŚLIŁEM PIĘKNĄ HISTORYJKĘ Z ZAWOALOWANĄ ALEGORIĄ A TY NAWET NIE POTRAFISZ TEGO DOCENIĆ CHOCIAŻ TO WIĘCEJ NIŻ KTOKOLWIEK CHCE DLA CIEBIE ZROBIĆ TY BRZYDALU CZEMU JESZCZE PAINTA NIE ODPALIŁEŚ JUŻ SIĘ ZABIERAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 heh, sporo tego... oczywiście ci nie pomoge lecz proponuje abyś SAMEMU robił grafiki, może i nie będą dobre ale o jakimś czasie się zdziwisz,... więc nie zakładaj tematu z wiedzą że nikt ci nie pomoże :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Potwierdzam slowa przedmowcy. Sam teraz sie dziwie, ze robilem takie smieci, a teraz jest widoczna poprawa : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi