LolikZabijaka Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Siema Mam Pytanie Jak Zrobic Zeby jak np. wsiadam d auta to zeby drugie takie samo stało w miejscu a nie jechało razem z moim ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Dodaj jakas zmienna i warunek do aut np , ktoswaucie = false , i jesli (przy sterowaniu) if ktoswaucie = true { akcja } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 https://gmclan.org/up900_11_samochod.html proszę chyba chodziło ci oto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Jakis dziki ten przykad bo jak chce wywalic sterowanie to mi error wyskakuje a i tak nie dziala :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Jakis dziki ten przykad Przykład jest dobry, to ty nie umiesz z niego korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 to mi powiedz mądralo co mam wyp.. ekhem wyrzucić a co zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 to mi powiedz mądralo co mam wyp.. ekhem wyrzucić a co zostawić co Ci potrzebne zostawic , co niepotrzebne wywalic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 ja Ci powiem,najlepiej nie rób gry wkładając przykład do pliku przez funkcje merge tylko sam to spróbuj pomyśleć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 dobra ale nawet jak wziąłem cały przykład to nie działało bo drugie auto tez jezdzilo po poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 dobra ale nawet jak wziąłem cały przykład to nie działało bo drugie auto tez jezdzilo po poziomie ? Przeciez Ci dali tylko to o co prosiles , przerob sobie aby odpowiednio Ci jezdzily :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 ok sproboje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi