zalu Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Hej !! :bye1: polecili byście mi stronke z kawałami na wycieczke szkolną ? czyli coś w rodzaju woda z cukrem jako środek na komary środek na przeczyszczenie do piciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Robienie takich kawałów nie jest śmieszne ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 znaczy pisząc kawały nie miałem na myśli kawałów jako kawałów.....nie ważne nie chodzi mi o to żeby te kawały były upokarzające i wnerwiające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 nie chodzi mi o to żeby te kawały były upokarzające i wnerwiające Podanie środka na przeczyszczenie niejest upokarzające i wnerwiające? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Hej !! :bye1: polecili byście mi stronke z kawałami na wycieczke szkolną ? czyli coś w rodzaju woda z cukrem jako środek na komary środek na przeczyszczenie do piciu Zmieszaj saletrę sodową z cukrem i owiń w papier. Następnie podpal, rzuć do pokoju nauczycieli i sp***da**j gdzie popadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 znaczy pisząc kawały nie miałem na myśli kawałów jako kawałów.....nie ważne nie chodzi mi o to żeby te kawały były upokarzające i wnerwiające Twoim zdaniem środek przeczyszczający w piciu nie jest upokarzający? :mellow: Żeby nie było: Jak chcesz zobaczyć dobre kawały zaglądnij tutaj. Opowiedz na wycieczce i wszyscy się będą śmiali. @UP: LOL :lol2: @UP & UP: Skąd się wziął ten post? :blink: Sorki, teraz dopiero zauważyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 RaistlinBlackRobe ja tak czesto robie =D Baczki tez mozna z tego zrobic albo fajny ogien :) Saletra + cukier = ciekawy efekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 jak ktoś śpi to na ręke wyciśnąć paste do zębów(gdy dotknie czegoś to się uwali :P) a ciężko to domyć,bo tak to to by fajny kawał nie był ;p ale środek na przeczyszczenie to jest zawalająco śmieszne!!! ale i durne.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 RaistlinBlackRobe ja tak czesto robie =D Baczki tez mozna z tego zrobic albo fajny ogien :) Saletra + cukier = ciekawy efekt :) hehe pamietam jak sady z kolegami zjaralismy xD a co do tematu: moze sobie odpusc? ^_^ przynajmniej sobie wrogow nie narobisz no chyba ze koledzy (kolezanki? ^_^) sa tak samo hmm... dowcipni (chcialem uzyc innego slowa ale sam nie chce wrogow xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 jak ktoś śpi to na ręke wyciśnąć paste do zębów(gdy dotknie czegoś to się uwali tongue2.gif) Kawał rodem z kaczora Donalda. Nie wiem jak może śmieszyć robienie komuś innemu na złość i to publicznie? ]; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 ja proponuje sciagnac spodnie i gatki i usiasc na mrowisku lesnych mrowek autorowi tematu, na pewno obserwujacy go potem ludzie beda sie tazac ze smiechu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Chodziło mu chyba o practical jokes ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Jak chcesz zrobic cos smiesznego to rob to na sobie , a nie kosztem innych , cieszyl bys sie jakby Ci ktos srodek przeczyzczajacy dawal czy cos w tym stylu ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 wsadź nauczycielce palce do nosa,na pewno będzie śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 kup na allegro kominiarke, replike kałacha i kilka granatów, wpadnij na najbliższy posterunek policji i krzyknij : "Allah Akbar". Kawał powinien się udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 kup na allegro kominiarke, replike kałacha i kilka granatów, wpadnij na najbliższy posterunek policji i krzyknij : "Allah abdul". Kawał powinien się udać. nie nie nie nie nie nie... Allah Akbar!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 oj sorka, zagadany byłem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 @UPUP Allah nie Allach jak już :/ Bóg a nie Buk... @DOWN Mea culpa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 @mike_p: Obie formy są poprawne. W każdym słowniku ortograficznym znajdziesz zarówno Allah jak i Allach jako poprawne formy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Jeżeli chcesz zrobić fajny kawał to proponuje się powiesić w nocy przed pokojem nauczycielki/opiekuna bedzie miał fajna niespodzianke jak rano pójdzie siku czy cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 hmh podobno jak sie komuś nasypie soli na majtki (jak będzie spał) to rano obudzi sie z żółtą plamą na pościeli :D w sumie to wodą też można najśmieszniej jest rano jak ta osoba strasznie próbuje to ukryć :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Nie no ale najlepszy kawal , to jest kawal dobrej kielbaski , o :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Powiedz komuś, że po wrzuceniu mentosów do coli, robi się ona smaczniejsza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 w sumie to wodą też można najśmieszniej jest rano jak ta osoba strasznie próbuje to ukryć :F No bardzo fajnie naprawdę... czemu nigdy nie patrzycie z perspektywy gdyby wam ktoś to zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 dobr macie: zalejcie komus kisiel mineralna woda gazowana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 dobr macie: wysra*cie sie komus na twarz w nocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Wyszukaj w sieci "Jolly Roger's cookbook" (nie wiem czy mogę dać linka) xD Naprawdę nie potrafisz nic samemu wymyślić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 wszystko bardo fajnie ale zapomniałem dodać że to do gry <_< na prawdę bo na moją wycieczkę to mam takie normalne żarty UP@ miałem kilka pomysłów ale nie oryginalne były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Wyszukaj w sieci "Jolly Roger's cookbook" (nie wiem czy mogę dać linka) xD Mam gdzieś na dysku, myślę że po takiej wycieczce to może nawet znajdą się w TV :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Powiedz komuś, że po wrzuceniu mentosów do coli, robi się ona smaczniejsza xDJeden chłopak stracił już przez to oko ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi