Shinji Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 jak komuś by się nudziło czy coś, może sprobować narysować sprita naszego kochanego maluszka 126p =o Oczywiscie jeśli go wykorzystam autor znajdzie ciepły kącik w creditsach. Top-down ok 70-70 (może być trochę większe/mniejsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 a kim jest ten nasz maluszek??(nie mamy chyba razem dziecka,co!? :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 no chyba chodzi o fiata 126p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ehh @Nikas A może być tak wpisał w google maluszek 126p ehh Fajny jest Maluch 126p Cabrio ok koniec offtopa :) No teraz to będzie prawdziwy koniec offtopów. Nie pierwszy to post który nie wprowadza nic do tematu. Warn. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 a kim jest ten nasz maluszek??(nie mamy chyba razem dziecka,co!? :o) Jeden warn. no chyba chodzi o fiata 126p Drugi warn. Ehh @Nikas A może być tak wpisał w google maluszek 126p ehh Fajny jest Maluch 126p Cabrio ok koniec offtopa :) No teraz to będzie prawdziwy koniec offtopów. Nie pierwszy to post który nie wprowadza nic do tematu. Warn. gnysek Trzeci warn. Przecież wyraźnie napisał, że 126p - po co nabijacie posty? Co do tematu: Masz tutaj FIATA 126p: Zrobiłem jednak trochę mniejsze, aby lepiej wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 nie miałem dużo czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 No wkońcu jakięś prace, a nie offtopy =) Styl Sirluki bardziej przypadł mi do gustu (chodz jest mniej realistyczny,bardziej pasuje to grafiki ogółu), zaś dzieło pager'a jest o wiele bardziej realistyczny, prawie jak prawdziwy =) Czekam, może jeszcze ktoś czymś zarzuci =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 a mój fajny? taki równy,może coś lepszego wykombinuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 paper zauważyłem, że przy wciśnięciu go do GM, to usuwanie tła (transparent) trochę dziwnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 To dziwne, bo ja go ze swojej gry wziąłem. Kiedyś chciałem wyścigówke zrobić i jak zawsze zawiesiłem kolejny projekt ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Sprawdzi sam, może cos źle robie... chodź nie mam pojęcia co mógłbym zrobić źle w takiej czynności ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 a nawet jesli to taki obrazek obrobic to pare minut i gitara ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 niech Ci ze swojej gry to zapisze do bmp a Ty to wrzuć w swój projekt,zaznacz transparent a jak są jakieś plamy od tła to je zamaluj albo prześlij na pw do mnie to Ci to zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 No tak w sumie macie racje... ^^ ale to juz jutro, bo dzis juz powoli się wyłaczam... =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi