murdalow Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 no wykonanie tragiczne,ale musiałem coś tam nabazgrać,bo Ranmus powiedział,że screen chociaż 1 musi być,jak będzie mi sie chciało to poprawie i lepsze to będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Nom, daj jakiś słitaśny obrazek kotka lub dzidziusia i styknie, albo dodaj możliwość własnoręcznego ustawiania obrazka w oknie. 1/5 za wykonanie. Tyle... Żart XD 5/5 bo myślałem, że jesteś bezduszny jak moja klasa (za jakie grzechy tam wylądowałem!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Fajne to :P 5/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Na samym początku nie zauważyłem, że ten program jest "charytatywny", dobrze robisz, w sumie tak jak poprzednicy pisali mógłbyś go bardziej urozmaicić, dodać lepsze wykonanie, ale za sam pomysł masz 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi