pawcio3018 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Niegrałem w Tibie ale to chyba gra freeware więc jak chcecie zamieszcze wam silnik do tibia ots 8.00. Oto on klik. Ciekawe czy można go umieścic w gm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A chce Ci się to robić? Bo można wszystko przepisywać łopatologicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 xD OTS jest pisany w C++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Mówie że nie wiem nawet tego nie ściągałem. A tibi na oczy nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 To jest prywatny Server, ale takich to dużo na necie Nie widziałeś Tibii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 U ochyda jak można w to grac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Na kacu najlepiej ;] Są boty, czyli programy, które za nas grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 I tak juz po grafice w nia nie zagram ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Grafika grafiką ale ja kiedyś "na próbę" zagrałem w "T" i ciężko było się oderwać(naprawde) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Fervi jak masz pokazywac komus tibie to pokazuj ta z 2008 a nie ta z 2002-3 ;] #Pawcio powiedz na mario 'u ochyda jak w to mozna grac i na nastepne 8 tys gier na pegazusa, JAK W NIE MOZNA GRAC?!?!?! Przeciez wszyscy dzis graja w Crysisa !!! Kazdy gra w to co mu sie podoba, grafika nie jest najwazniejsza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Lol , po co ten silnik tutaj na forum? każdy sobie może ściągnąć silnik z takich stron jak te - otserv.pl, iots.pl, tibia.org.pl Jak ktoś potrzebuje pomocy z otsem napiszcie do mnie , mam 2 lata doświatczenia z tym ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 To co ale wszyscy zachwalali tibie a jak teraz zobaczylem to sie dziwie: Po pierwsze pewnie gra cala jest do kitu Po drugie w crysisa ja gram. A i nie cierpie strategi. Ja uwielbiam wyscigi i strzelanki. Np. mam wszystkie czesci need for speeda, i prawie wszystkie czesci medala oprocz airborne. A i te gry co mowilem to mam oryginaly tylko ze airborna akurat nie bo nie mialem kasy. A po co kupywac cos w co juz sie gralo. Ale tak do tematu w tibie nie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja dodam od siebie, że silnik otsa lepiej ściągnąć z oficjalnej strony, a nie z rapidshare. Wiecie czym to grozi, co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi