Sasuke-Kun Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No więc niedawno zdobyłem devil may cry 3 mam jojaka itp. przy uruchomieniu gry pojaiwa sie podstawowy błąd ten z (zamknij teraz itp.) A i mam windowsa Viste z góry dziękuję za wszelką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 a gra sprawdzona,pirat,orginał czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Spróbuj kliknąć na ikonkę tej gry prawym przyciskiem, kliknij właściwości, poszukaj takiego czekoś jak zgodność i weź kliknij uruchom ze zgodnością windows xp z servispackiem 1 lub 2 już nie pamiętam zapisz i wyjdź to powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Zły system,DirectX? @pawcio3018: Ta zgodność to akurat działa fantastycznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 orginal pozyczylem od kolegi i niedziala :P Spróbuj kliknąć na ikonkę tej gry prawym przyciskiem, kliknij właściwości, poszukaj takiego czekoś jak zgodność i weź kliknij uruchom ze zgodnością windows xp z servispackiem 1 lub 2 już nie pamiętam zapisz i wyjdź to powinno pomóc Zawsze to robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Właśnie albo jak adam mówi vista ma oryginalnie zainstalowanego tylko directX 10 a gra może wymagać directX 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Przeciesz DiX 10 jest leprzy od DiX'a 9 wiec to co ma 10 ma to co w 9 ale leprze :P ok zrobie to ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Wcale to nie jest tak gra może nie obsługiwać directX 10 ( może bo nie wiem co to za gra, po tytule nic nie powiem ) i potrzebuje zainstalowaną biblioteke directX 9. Zresztą co ci szkodzi zainstalować directX 9 przecież nie usunie ci się nowsza wersja ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Nic jak narazie niepomoglo czekam na pomoc (Dalsza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 wywal ją i daj se spokój,najlepiej na tym wyjdziesz @down-kiedyś mi za to podziękują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 A ty murda to wszystkim mówisz żeby przestali siedzieć przed kompem i poszli na dwór pooddychać powietrzem :P Co do gry: Zainstaluj DirectX 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 @Wszyscy: DirectX'y są akurat kompatybilne wstecz :P @Sasuke-Kun: Wywal ten syf zwany Vistą i zainstaluj XP'ka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Niemoge wywalic visty bo nic innego niemam a niejestem piratem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 niejestem piratem *nie jestem To co k*rwa bosman? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 @Sasuke-Kun: Wywal ten syf zwany Vistą i zainstaluj XP'ka :P A możesz wyjaśnić, czemuż to Vista jest syfem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 A możesz wyjaśnić, czemuż to Vista jest syfem? :) duuuuużo gier ma na pudełku napisane ''Gra może nie obsługiwać systemu operacyjnego Windows Vista'' (czy jakoś tak :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 @up: to akurat nie jest powazny powod do nazywania viste syfem. Vista jest syfem poniewaz to bezsensowne obladowanie ramu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Generalnie najlepszym systemem do gier byłby Win98, gdyby był dalej obsługiwany. ;) Sam miałem "radosne" przeżycia z Windows Server 2008 (to samo co vista, ale zżera DUŻO mniej ramu) i grami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 O.o nie wiedziałem, że jest 2008, sam mam 2003 ;] może wyłącz przyspieszenia sprzętowe? to troszkę daje i może pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi