Thobby Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Mialem kiedys Windowsa XP Professional i game maker mi na luzie dzialal. Potem zainstalowalem Home Edition i jak go wlaczam to mi wyskakuje cos takiego: Oczywiscie reinstalowalem go wiele razy ale nic nie pomoglo ;/ P O M O C Y ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Też miałem kiedyś taki problem. Odinstalowałem GM, usunąłem cały folder i zainstalowałem go z powrotem ale w innym miejscu. U wszystko już mi działało. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 najlepiej odinstalować,wywalić cały folder związany z tym,a w C>windows>prefetch wywalić to co podałem niżej: GAME_M~1.EXE-3688777C.pf coś takiego,jakiś plik od GM potem zainstalować,najlepiej gdzie indziej niż wcześniej np: D>programy>GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Sciagnalem se sam plik .exe zamienilem i juz dziala ;] temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi