Shockah Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Chciałem nagrać krótkie filmiki z różnych gier (np. GTA:SA) i użyłem do tego ostatniej darmowej (chyba ostatniej) wersji Frapsa 1.9D. Lecz gdy chciałem zobaczyć jak nagrało, to się okazało, że nagrywa nie całą część obrazu (od górnego lewego rogu do gdzieś 4/5 długości i szerokości ekranu). Czy da się jakoś naprawić to, lub czy są jakieś inne darmowe programy, które pozwalają nagrywać filmiki z gier? Jak nie ma, to w ostateczności mogą być wersje płatne, shareware lub demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Chciałem nagrać krótkie filmiki z różnych gier (np. GTA:SA) i użyłem do tego ostatniej darmowej (chyba ostatniej) wersji Frapsa 1.9D. Lecz gdy chciałem zobaczyć jak nagrało, to się okazało, że nagrywa nie całą część obrazu (od górnego lewego rogu do gdzieś 4/5 długości i szerokości ekranu). Czy da się jakoś naprawić to, lub czy są jakieś inne darmowe programy, które pozwalają nagrywać filmiki z gier? Jak nie ma, to w ostateczności mogą być wersje płatne, shareware lub demo. HyperCam jest nawet wporzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 HyperCam jest nawet wporzo. Nie wiem, może to wina tego, że nie wybrałem kodeka do zapisu (dałem, że automatycznie wybiera), ale nagrało mi fragment ekranu z minimapką, do tego rozszerzony i na czarno-biało... Ale jeszcze z nim poeksperymentuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 HyperCam to gówno. Ściągnij CamStudio i ustaw obszar nagrywania taki sam na jakiej rozdzielczości grasz w GTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Może spróbuj nagrać tym: http://taksi.sourceforge.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja polecam frapsa mam kupionego i sie z tego ciesze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Up: Przecież napisał, że z niego korzysta. @Topic: A dźwięk też przechwytuje? Może i ja na tym skorzystam... PS. Był już chyba taki temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi