johny13 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Co mam wpisac w CODE zycia zeby szlo mi za ludkiem ? Prosze wylmumaczcie co od razu mam wpisac plisssssss . A jesli mam cos jeszcze zrobic to piszcie plisssssss :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Poszukaj. Bylo tu ponad 1000 razy <_< Komu chce sie w kolko pisac jeden kod? Z reszta masz to w FAQ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ale nierozumiem tego w FAQ a tez i szukalem i niemoge znalezc pliss pomoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Co mam wpisac w CODE zycia zeby szlo mi za ludkiem ? Prosze wylmumaczcie co od razu mam wpisac plisssssss . A jesli mam cos jeszcze zrobic to piszcie plisssssss Musisz zrozumieć zasadę przypisywania pozycji x i y. ot, co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=7581 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=10075 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=8656 Mam znalesc wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekk15 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Jestem noobem i naprawde niewiem tego . Nawet niewiem gdzie to wpisac . Jak by ktos byl laskawy to prosze zeby mi to wytlumaczyl moje GG:9808097 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Sorki piasalem brata kontem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 :huh: jeśli nie rozumiałeś tego co jest w FAQ to jak chcesz zrobić gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 rozumiem ale w moim obiect ,Zycie, wpisalem w Code; 100 = view_xview[100] 100 = view_yview[100]. Co jeszcze mam zrobic? Moze cos zle zrobilem . Piszcie jak macie czas :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 x=view_xview[0]+100; y=view_yview[0]+100; Ostatni raz to pisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Chcesz liczbie przepisać coś? :o Draw: GML draw_text(view_xview,view_yview,'Reinkarnacji: '+string(lives)); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Kryniak cos mi sie pojawia ile mam zyc i znika mozesz powiedziec czy cos mam wpisac za cos :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ale co Ci znika? Bohater? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 znika to zycie. Najpierw pisze np. health:10 u gory po prawej a jak sie rusze to znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 "znika to zycie. Najpierw pisze np. health:10 u gory po prawej a jak sie rusze to znika" chodzi ci oto gdy wstawisz lives do rooma to plansza sie przesuwa za gostkiem a lives u gory zostaje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi