Sasuke Uchiha Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Cześć, jak zrobić że np. jest Player z śmigłem na głowie :D i jak skocze to normalnie skacze ale jak skocze i jeszcze raz nacisnę skok to żeby te śmigło się kręciło i że by Player jakby poleciał ale jakoś na 2 sekundy albo 3. Tu jest coś podobnego: BLOPPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Z tym smigłem to zrob sprita z paru obrazkow co składało by się na efekt krecocego sie smigla, pozniej daj ze przy nacisnieciu dwokrotnie guzika skoku zmienia ci sie sprit do czasu kolizji z podlozem.:P A jak zrobic zeby lecial to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ustawic mniejsza grawitacje... EDIT: @down: Nie nabijaj sobie postow -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 dajcie mi jakiś kod albo przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Zmieniasz grawitację gdy jest wciśnięty przycisk "śmigła" i zmieniasz sprita na taką animację. Tyle. Po za tym, dlaczego masz avatar z Itachim mając nick Sasuke Uchiha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi