Indrycho Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Robiąc swoją grę pomyślałem że to może się komuś przydać: Budynki - link do pliku na upload'erze Trenerzy - link do pliku na upload'erze a tu mamy ciekawy model do tworzenia własnych postaci, znalazłem go na oficjalnym forum GM ;) Poprawiłem na PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Damn. Kto normalny zapisuje w jpg? T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Hm, ciekawe to, ale zawsze każdy by mógł wstukać w googlach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Damn. Kto normalny zapisuje w jpg? T_T Ja jestem nienormalny :lol2: Hm, ciekawe to, ale zawsze każdy by mógł wstukać w googlach. No wiesz z tego co widze na niektórych forach to nie każdy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Sam zrobiłeś tą grafe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 w00t PISZE że nie jego @down co z tego że w jpg??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Hmm gdyby nie to ,że jest to zapisane w JPG to chętnie bym to wykorzystał do silniczka pokemony ,który tworzę w wolnych chwilach. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Sam zrobiłeś tą grafe? Pewnie że nie :jezor: , ale bardzo łatwo się ją przerabia np. w trenerach po prawej na dole jest moja notatka, samo w sobie jest to dzieło niejakiego shell ED: (poza tym Mistyk odpowiedział) ED2: aż tak źle że w jotpegu ? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 jak wkleisz do gm'a i nawet jak dasz transparent dookoła sprita będzie syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 jak wkleisz do gm'a i nawet jak dasz transparent dookoła sprita będzie syf. a co za problem zmienić format? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ..problem taki ze skazy i tak zostaja -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ..problem taki ze skazy i tak zostaja -.- OK. To jaki format jest najlepszy? To go zmienię, bo na dysku nie mam w jpg, bo tamtego formatu nie chciał przyjąć upload'er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 jedyny ratunek: gumka co do tematu: niezłe graficzki ale link do strony mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Format PNG bedzie najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 jedyny ratunek: gumka co do tematu: niezłe graficzki ale link do strony mi nie działa Mi też, a link sprawdzałem, jest dobry, coś musiało się im zrąbać :mellow: Format PNG bedzie najlepszyZabieram się do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Zapisz sobie te obrazy jpg na pulpicie i powiększ kilka razy a zobaczysz jakie piksele dookoła postaci się porobiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ok, jest poprawione na PNG !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Dzięki za te grafiki. Na pewno je wykorzystam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 STOP to nie jego grafy oto dowod http://gmc.yoyogames.com/lofiversion/index.php/t307986.html przeczytajcie 3 post !!!!! EDIT: Down ups xD, nie przeczytalem calego tematy sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Lord on już napisał ,że to nie jego. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 STOP to nie jego grafy oto dowod http://gmc.yoyogames.com/lofiversion/index.php/t307986.html przeczytajcie 3 post !!!!! EDIT: Down ups xD, nie przeczytalem calego tematy sorry. Przecież to grafiki ripnięte z Pokemonów na GBA :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 a wiecie że w 2,48 % to jest moje dzieło :D , po prawej na dole w trenerach jest 6 moich ludzików B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi