pawcio3018 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Chciałem wam pokazać żuczka dla GMCLAnu hehe!!! To przed: A to po: Wiem że każdy mógłby to zrobić lepiej lecz nie ja. Starałem się ale chybaa mi nie wyszło zresztą sami oceńcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Zbyt jaskrawe kolory ale spox :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Co to ma być? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 To może dajcie fotkę jakiegoś trupa tylko w całości żeby miał opony.Ja bym się wtedy postarał na maxa. Albo nazwy jakiś trupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Brzydkie. Widać, że sztuczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @tak jak przedmówca. Napis krzywy nie "wtopił się" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Boze... Co to k.rwa Pimp My Ride? Widze pawcio3018, że to jednak ty oglądasz mtv... btw. Nie mogłeś tego pokazać na sb? Zapomniałem, musisz wyrobić średnią 5 tematów dziennie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 przerób go na gmclanowy, lubie takie stare samochody. http://www.kolej.one.pl/_fervojoj/BIBLIO/O...MSKA/WALIM4.JPG XD wiem że to nie samochód. http://mp-77.w.interia.pl/DSCN3467_resize.JPG algo to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 oki sprubuje a nie miałbyś jakiegoś zdjęcia w kolorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi