bartas Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Szukam przykładu GTA1 Od razu mówię że nie będę go przerabiał tylko na jego podstawie tworzył grę od podstaw. Chciałbym aby w przykładzie było uwzględnione: - Znajdowanie drogi przez służby specjalne do np. wypadku - AI policji - NIE! To nie ma być profesjonalne AI wystarczy to że jak zabije jakiegoś kolesia to psy przyjeżdżają - I to na czym najbardziej mi zależy: żeby karetka zatrzymywała się kilkanaście pixeli od trupa Przykładu nie będę przerabiał. Będzie mi on służył jedynie do nauki/podpatrzenia niektórych skryptów. Wiem że trochę wygórowane wymagania ale bardzo mi na tym zależy i proszę o nie pisanie postów typu "Kolejna podróba gta... żal" Aha i grafika nie musi być piękna :P Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 rozczaruje Cię,chamsko nabije posta i powiem,że nikt Ci tego nie zrobi a jak potrafisz szukać to znajdziesz odpowiednie elementy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Napisze ci jak mi zapłacisz 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Albo ja ci napisze jak wyślesz SMSa za 10zł ;p Fest potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @up A jaką ma pewność, że ty mu to zrobisz? Jak jak bym miał już wysyłać smsa, to starałbym się omijać twoje usługi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 No a ma pokarze my i mu wyśle nie jestem taki chamski jak naprzykład B..... (nie mam namyśli ciebie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Kolejna podróba gta... chętnie bym zagrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ... Heh, chcesz całą grę?! Zrób sobie ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 człowieku, ja kiedyś z kilkanaście przykładów GTA, jak mawia mój kolega - w internecie można znleźć wszystko - od pracy magisterskiej po plany budowy bobmby atomowej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 http://www.gm-resources.com/resource.php?r...mple&id=155 To ci pomoże, to taki przykład chodzenia i wchodzenia do samochodu, ale jednak słaby ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Poszukaj różnych przykładów i sklej je sobie w przykład GTA :) A potem rób grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi