Ra3l Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Tak pomagałeś za co bardzo Ci dziękuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No tak tylko że nie ma takiego ręcznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Gra troche zbugowana , ale może być ;p 3.4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Fajne. Daję 4/5. A tak btw, to moja mam przejechała ok 5 km na ręcznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nom.. niezły pomysł na grę i wykonanie nie jest najgorsze, chociaż to sterowanie jest trochę nie realistyczne jak ten ręczny, ale to w końcu tylko demko i pełna będzie na pewno o wieele lepsza xD Póki co za demko: 3/6 @UP Biedny samochód? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Pobieram ocena w Editcie Edit: Przyjemnie mi sie gralo +Grywalnosc +Swoja grafika -Fizyka "Recznego" -Mozliwosc wyjechania poza plansze Daje 3/5 i czekam na pelna zeby postawic 4 albo najwyzsza note Chyba pomysl troche odemnie zgapiles hmm :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Sorry za off-top, ale nie zgapiłem od Ciebie bo nawet nie wiem ze Ty cos takiego zrobiłeś...A zacząłem to robić w ten czas co zapisałem się na kurs prawa jazdy może to dlatego. p.s. A tak w ogóle to Ty swoją grę wstawiłeś w marcu prawda??:] A zobacz na datę pierwszego posta w tym temacie, to może Ty zgapiłeś ze mnie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 @Ra3l: Gra spoko, skoro lubisz fury, to proponuję ci, zrób taką e"l"kę samochodów ciężarowych (TIR itd...) i potem w menu na starcie se wybierasz, czym chcesz zdawać prawko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 @Modlis zaproponował mi to samo, i to jest ciekawe rozwiązanie:] Ale więcej szczegółów nie będę zdradzał jak na razie bo musi być jakiś bonusik dla wytrwałych graczy :)) A tak btw myślicie że taka gra ma szanse nie komercyjnie się wybić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 @UP: Pewnie, że tak! Wybije się i to pewnie na szczyt symulatorów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dowciapny jestes:P;] hehe :)) Mi chodziło o to czy jest możliwość ... a z resztą nie ważne:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Fajna gra "edukacyjna", bo uczy, jak zdać na prawko jazdy ;) 3/5 bo nie za bardzo lubię edu gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jestem ciekaw, czy gra w nowej wersji korzysta jeszcze z tego mojego silnika? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Tak korzystam korzystam:] :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi