Flaque Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article1..._w_Polske_.html o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 no i co z tego, rozsypie sie i splonie przy przejsciu przez atmosfere, albo najwyzej przeora komus kawalek pola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Jarek Kaczyński nie pozwolił by jakiemuś tam satelicie tak sobie spadać na Polską ziemię!!! ~Dumny PISowiec Komentarz z w/w strony. ;p Po za tym: To linia przebiegająca mniej więcej przez środek Polski - łącząca Terespol, Warszawę i Leszno. Jestem bezpieczny;p Czemu temat ma nazwe'ewakuacja z polski',?Przecież to satelita a nie jakaś kometa o powierzchni krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 przeora komus kawalek pola Czytałeś co jest w zbiornikach? P: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Może spadnie na Wiejską ? oTTolu :D O cholera, Łódź jest w okolicach środka Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ja już się spakowałem,a Wy?? :D a tak na serio,żeczywiście jak by udeżyła i ta substancja ze zbiorników by się wylała to miło by nie było chociaż mogło by to spaść na "lepianke" naszego prezydenta ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Prezydent już pewnie dawno wyjechał i zostawił w Polsce swojego klona XD Trzeba było budować tarczę, a nie słuchać marudzenia Ruskich P: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Powiedzmy że spadła,zbiorniki wylały,ludzie się trują,ewakuacja z najbliższych terenów. hmm...i co by Bush zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Czytałeś co jest w zbiornikach? P: to paliwo rakietowe, no to przeora to pole dogłębnie, i obornik rozrzuci po okolicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 hmm...i co by Bush zrobił? Wybudowałby tarczę na szczątkach, lmao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 tak, wszyscy spieprzamy z polski do Anglii. * mała litera w "polski" jakoś nieprzypadkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 polski Nie ma to jak czysty patriotyzm. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie przeczytałeś, co dalej. Ale złapałeś wątek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 przynajmniej będę miał fajne widoczki. :D kilka razy już widziałem "płomienie" na niebie :F Raz widziałem asteroidę która mogła by rozwalić Ziemie a dowiedzieli sie o niej dwa lata później xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja widuję tylko Sputniki i samoloty =/. Ssę hardem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Eee... Poznan tez tak torche przez srodek xD A ja widze F16!!! Zawsze mi nad szkola przelatuja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Czyli przyśpieszamy operacje: "Uciekamy w Tatry"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Eee... Poznan tez tak torche przez srodek xD A ja widze F16!!! Zawsze mi nad szkola przelatuja :P Nic z tych F-16 nie odpada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 A czy te paliwo jak uderzy w ziemie to będzie wybuch taki jak bomba atomowa i czy doleci do krakowa a dokładniej to do olkusza ? (w pisz w googlach grafika OLKUSZ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Będzie, nareszcie będziesz miał TOP-TEMAT na swój TWÓJ-MINI-PORTAL-INTERNETOWY >XD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 @LittleFish O co ci chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Trzeba było budować tarczę, a nie słuchać marudzenia Ruskich P: Tarcza antyrakietowa by tu akurat nic nie pomogła i pewnie wybudowanie jej by było większym zagrożeniem dla Polski niż ta satelita ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 To będą jaja jak rąbnie. Na szczęście ja mogę spać spokojnie (tak myślę) bo mieszkam na Zagłębiu. :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ej no, ale jakby na prawdę walnęło, to ja się jako młoda krew piszę do zaludniania Polski na nowo ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Niech wali. Będę się cieszył i radował, bo nareszcie coś ciekawego się dzieje. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 palaczy trawy to nie dotyczy :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Niach ^^ Mieszkam k. Rzeszowa, więc nic mi nie grozi :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Katowice tez bezpieczne? no to dobrze... jakby co to w góry ; D Jakby tak jebnę** w Warszawe to Stolica była by u nas, i mielibycmy euro na Stadionie Slaskim i nie bylo by Legii Warszawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 pewnie wybudowanie jej by było większym zagrożeniem dla Polski niż ta satelita ;p1. Ten satelita, 2. Zagrożenie nim jest ujemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nic z tych F-16 nie odpada? Na szczescie nie! xD Ale jak leca to przynajmniej lekce na troche przerywamy ^^ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi