pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam ponownie :bye1: Chcem z kolegą złożyć quada kasę mam ( wymiana kompa poczeka ) i nie wiem gdzie mógłbym znaleść schemat budowy ramy quada za darmo w sieci. Jak wy wiecie to napiszcie. Z góry thx :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie lepiej kupic gotowego? Po co sie meczyc, jeszcze jest wielka szansa, ze sie wam nie uda i kasa w bloto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Tak ale kupić to nie sztuka a chcielibyśmy zrobić coś swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 poszukaj na http://buggy.toplista.pl/ lub http://www.elektroda.pl/ w wyszukiwarce wpisując buggy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ej nie mogę wejść na żadną stronę bo wyskakuje internet explorer nie mogl otworzyc strony wyszukiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ale jak to razem bedziecie miec go i u kogo bedzie stal? Czy to warto robic na spole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Znaczy moja kasa i mój pomysł a kolega chce mi pomóc EDIT: Ale buggy to nie to samo co quad a tam tylko znalazłem konstrukcje z malucha. A masz jeszcze jakieś linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 http://www.pandikow.de/Zugmaschine.htm moze sie przyda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Dzięki tylko tam nie widzę wymiarów rurek itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Bo to wszzytko trzeba samemu obliczyc :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Lol to jednak nie ma na necie darmowego szkicu podwozia quada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A co bys chcial? Za wszystko trzeba placic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 No nie za wszystko nie jestem za piractwem ale za piraty placisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Placisz, jak cie przylapia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi