pawcio3018 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam :bye1: Chciałem rozszerzyć możliwości silnika 3D otóż potrzebuje jakiegoś dll którego mógłbym użyć do gry podobnej do call of duty chodzi mi o możliwości. Albo tak jak możecie podawajcie linki do dll który znacie. Z góry thx :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Mi sie wydaje, czy ty chcesz w GMie zrobic Call Of Duty by pawcio3018?1 o.O http://gmc.yoyogames.com/index.php?showforum=36 Masz, poszukaj sobie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 To ja sprostuję ten link - na gmc.yoyogames.com jest specjalny dział poświęcone grafice 3D :) @pawcio: dll'e to nie jest łatwa sprawa - podobnie jak grafika 3D. Robienie gry, dgdzie 0% kodu jest twoje sprawia ci satysfakcję? Weź sie lepiej zajmij 2D, po roku zabawy spokojnie możesz pisać wyścigówkę - i sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Kod piszę sam bo skorzystałem co prawda z polskiej dokumentacji na tej stronie. A chciałem poprostu żeby gra miała więcej możliwości rozumiesz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ultimate3D. Tyle w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Aha, aha, rozumiem, no rozumiem, no, aha............... To jesteś naprawdę bystry, skoor ty;lko dzięki PL dokumentacji napisałeś wyścigówkę 3D. Widać, że nawet nie zaglądałeś do tej dokumentacji - gwarantuje, że w niej jest za mało wiadomości na wyścigówkę. PS: Sorry za oftop - no ale to takie perfidne kłamstwo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 klamstwo i jeszcze perfidne przeciez czytalem dokumentacje tylko źle sformulowalem zdanie skorzystalem tylko z dokumentacji w sprawie zegara i paru rzeczy i nic po za tym EDIT: Yoda dalbys link do tego silnika ultimate 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 skorzystalem tylko z dokumentacji w sprawie zegara i paru rzeczy i nic po za tym :o Czyli rozumiem że reszta na przykładach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A wiesz może o tym że ze sklejaniem przykładów jest więcej roboty niż z napisaniem własnego kodu? Jak bym robil resztę na przykładach to pewnie siedzialbym jeszcze przy menu PS: I co z tym linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A wiesz może o tym że ze sklejaniem przykładów jest więcej roboty niż z napisaniem własnego kodu? Ahahahah a to dobre :D No bo nawet jak się nie umie złożyć przykładów to tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie no nie wytrzymam umiem ale po co??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie no nie wytrzymam umiem ale po co??? Na pewno umiesz :D Wszyscy ci wierzymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wiesz co Yoda wnioskuje że chcesz mnie zdenerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wiesz co Yoda wnioskuje że chcesz mnie zdenerwować Nie, chcę dociec prawdy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wiesz co ja wnioskuje że chcesz udowodnic ze tylko ty umiesz a inni nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wiesz co ja wnioskuje że chcesz udowodnic ze tylko ty umiesz a inni nie Nie. Chcę udowodnić że ty nie umiesz :P Dobra dość offtopu! Arrr A co do linka -> www.google.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Dobra dość offtopu choć raz masz rację. Ale po co mi wmawiasz coś co i tak nie możesz być pewien na 100%. Czy ja ci wmawiam jak oglądasz LOST że oglądasz Teletubisi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @pawcio3018: Tak choroba juz minęła. Zgłoś sie do Twojej nauczycielki z polskiego. Chętnie nauczy Cię interpunkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaspamuje, ale nie mogę... A wiesz może o tym że ze sklejaniem przykładów jest więcej roboty niż z napisaniem własnego kodu? Hahahahahahaha!!! No nie!!! To nie udawaj idioty tylko zrób sobie własny kod - skoro umiesz. Pokaż mi minusy pisania kodu samemu - bo jak piszesz, są w tym dwa plusy - łatwiej i lepiej...) :] Pawcio: Każdy debil się domyśli, że kłamiesz. Tylko se reputacje psujesz - chociaż i tak nie masz jej zyt dobrej...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi