pawcio3018 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Potrzebuje modeli 3D broni ( takiej jak w wojsku ) z dopuszczalną ilością polygonów dla gm. Proszę mi nie podawać google albo stron głównych. Chyba że to naprawdę jest strona tylko z modelami wojskowymi trochę już modeli mam z http://www.turbosquid.com ale to za mało. Proszę o pomoc. Z góry thx :P. EDYCJA: A najbardziej potrzebuje modelu człowieka i jakiegoś ufa bez nóg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Mogę spróbować zrobić broń :P @Edit: Jak zrobię to wrzucę na GMC :P https://gmclan.org/up3535_4_zal.html Cienka (moja pierwsza figura która nie jest ze średniowiecza xD) + Pokolorowana jakoś takoś textura ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 @UP Co to ma być, nie przypomina mi to zbytnio broni... Mogłeś się troszkę bardziej postarać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 @UP UP, niewiem w czym to bylo robione ale jest tak totalnie krzywe że... chyba sie przelamie i skrobne jakies splowy malo polygonowe... moze być? https://gmclan.org/up3255_4_low_poly.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Nice :) Mi sie bardzo podoba, ale nie wiadomo jak wybredny jest pan Pawcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ja wybredny?? HEHE Ok ale broń świetna wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 copoconaco, no to jest prawdziwy gun :D Very nice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Tak ale ja tą broń znalazłem na pewnej stronie tylko w formacie max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Jesteś pewny? Bo mi się nie wydaje abym umieszczał gdziekolwiek swoje modele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 a w czym robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi