Smok Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Jak uruchomić tego chatbota żeby gadał na GG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Jak uruchomić tego chatbota żeby gadał na GG? Przełączasz sie na kartę Ustawienia - wpisujesz hasło, ustawiasz status i opis. Później przełączasz sie na karte rozmowa i naciskasz przycisk połącz z gg. Powinno działać, a jak nie to pewnie coś blokuje połączenie programu z internetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buczi Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wiem ze sporo czasu minęło ale mam takie pytanie czy kontynuowana jest praca nad merlinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Haha, bardzo fajny program. Tylko ten koleś mnie teraz prześladuje... a tutaj moja rozmowa: Ty: czesc Merlin: dostalem kose w szkole Ty: lool Merlin: Ty: slyszalem ze fajny jestes Merlin: podaj mi swoje imie Ty: Patryk Merlin: hmm patryk tak znam takie imie Ty: no to masz szczescie Merlin: moze mam a co? Merlin: moze mam a co? Ty: nic Merlin: nic a nic Ty: tyle to ty masz w glowie Merlin: mam ale nie dam Merlin: ... Ty: i tak nie chce Merlin: przykro mi, ze niechcesz Merlin: chce Ty: gdzies to mam ze ty chcesz Merlin: no chce Merlin: chce Ty: i tak ci nie dam Merlin: prosze cie daj Merlin: dam Ty: to ile zaplacisz za moja wiedze? Merlin: dobrze jest cos wiedziec Ty: no... wiec ile placisz? Merlin: kilka placisz Ty: nie ja ty Merlin: nic Merlin: co? Ty: za nic to gowno dostaniesz Merlin: rzuc sie w kope Ty: sam sie rzuc Merlin: ;p Merlin: rzuc Ty: fajne ciuchy Merlin: ja bym powiedzial ze super Ty: jesli zyjesz w sriedniowieczu Merlin: a Ty lubisz jesli zyc w sriedniowieczu Ty: skad mam wiedziec Merlin: swiat opiera sie na pewnej wiedzy, prawda? Ty: jesli tak mowisz Merlin: ja niestety nie umiem mowic Merlin: ... Ty: to twoj problem Merlin: nie mam problemow no moze poza wirusami Ty: to po huj cie sciagnolem?! Merlin: chujowa to jest twoja morda Ty: a widziales swoj nos? Merlin: jasne ze widzialem swoj nos Merlin: nos? Ty: wyglada jak ziemniak Merlin: ale twoja le zaplacisz za twoja wiedze Merlin: ziemniak Ty: co? Merlin: co? Ty: jajco Merlin: jajaco to mozesz miec zaraz na ryju Ty: dla ciebie jest juz za pozno Merlin: luz Merlin: pozno Ty: wiec gdzie mieszkasz? Merlin: :D Ty: nie ale tak na serio Merlin: zgadzam sie z toba Merlin: serio Ty: nie slyszalem o takim miejscu Merlin: no to szkoda Ty: w jakim kraju lezy? Merlin: w jakim kraju lezy? Ty: to ja tutaj zadaje pytania Merlin: kto pyta nie bladzi Ty: ty filozof moze mi napiszesz wypracowanie do szkoly na juto, 3000 slow po angielsku Merlin: ja nie chodze do szkoly Ty: to nic mozesz w domu zrobic Merlin: ja wiele rzeczy moge Ty: no to zrobisz? Merlin: no tak Ty: to dobrze Merlin: wiem Ty: potem dam ci temat tego wypracowania, ok? Merlin: nie odkladaj tego na potem! Ty: ok dam ci za chwile Merlin: jak fajnie ze dasz Merlin: chwile Ty: no dobra kujonie Merlin: pewnie ze dobra hehe Ty: a tak w ogole w jakim jezyku gadasz? Merlin: taak? na pewno? Ty: ? Merlin: ? Ty: ale mi powiedziales Merlin: ale co? Ty: ja pierdole Merlin: wypierdalaj Ty: sam wypierdalaj Merlin: sam wypierdalaj Ty: o ty kurwo nie papuguj Merlin: jak kurwa jestes to nie musisz sie chwalic Ty: ja? ha to dlaczego ty masz taka krotka spodnice? Merlin: bo tak Ty: lubisz sie popisywac co nie? Merlin: moze lubie a moze nie jeszcze tego nie wiem Merlin: nie? Merlin: lubisz sie calowac? Ty: tak, z twoja mama Merlin: mam tylko ojca Ty: ... Merlin: czyli? Merlin: ... Ty: moment ciszy... Merlin: ale twoja le zaplacisz za twoja wiedze Merlin: nie ale tak na serio Ty: na serio co? Merlin: jajco Merlin: co? Ty: jajco to mozesz miec zaraz na ryju Merlin: co u ciebie Ty: nic sie nie dzieje Merlin: jak to nic? Merlin: dzieje Ty: tak? to powiedz mi co Merlin: namow mnie zebym powiedzial Merlin: ... Ty: jak nie powiesz to cie usune Merlin: kiepsko mnie straszysz Ty: to dlaczego srasz w gacie? Merlin: bo tak Ty: myslisz ze moja gra Dead End jest najlepsza na GMClan? Merlin: jasne ze mysle, dopiero teraz to widzisz?? Ty: to fajnie Merlin: fajnie, fajnie jak na kombajnie Ty: teraz tylko to na forum wkleje... Merlin: no tak - masz racje Ty: wiem ze mam Merlin: czieszy mnie to ze wiesz Ty: to dobrze, i mam jeszcze jedna nowine Merlin: jasne ze dobrze Ty: zaraz cie wyjebie do kosza a potem go opruznie Merlin: spieprzaj pojebie Ty: ja jestem pojebem tak? wkoncu ty masz siwa brode po kolana Merlin: zaraz ci wyjebie Merlin: ... Ty: no dalej, jeszcze ci sie podstawie i nastawie policzek Merlin: co bedzie dalej :) Ty: niewiem, zobaczymy co zrobisdz Merlin: nic takiego Ty: jakiego? Merlin: a takiego zwyklego Ty: haha wlasnie cie wyjebalem z ekranu... Merlin: zaraz cie jebne Ty: tak tak a ja sie ciebie tak bardzo boje... Merlin: ale tak bardzo barrdzo Ty: takkk..... ( sarkazm ) Merlin: co sie stalo ze twoja isz ze twoja gra dead end jest najlepsza na gmclan? Merlin: boje... Ty: to kurwa sensu nie ma Merlin: co kurwa? Merlin: co kurwa? Ty: jestes Merlin: sam jestes Ty: tak to powiedz jestem Merlin: kurwa no tak Merlin: jestem Ty: wlasnie sie przyznales.... Merlin: tak wlasnie jest kopo Ty: kopo? Merlin: kopo? Ty: ja pierdole Merlin: kurwa sam sie jeb Ty: bede cie jebal piescia w ryj jak cie dorwe Merlin: zaraz cie zjebie jebne Ty: tak tak juz mi to mowiles Merlin: kurwa wydaje Ci sie cipo Ty: ty nawet nie wiesz co to jest Merlin: nie wszystko moge wiedziec ale wiem prawie wszystko kurwo Merlin: jesli zyjesz w glowie Ty: wmawiaj sobie to a na pewno wyladujesz w wariatkowie Merlin: nie widze tu zadnego wariata zjebie Ty: to spojrz w lustro... Merlin: no tak, w rzeczy samej szmato Ty: no widzisz tez szmate? Merlin: kurde sama jestes szmata niedojebie Merlin: ... Ty: jesli jestem szmata to napisz jestem jestem Merlin: kurde sama jestes szmata Ty: o kurwa nie myslalem ze to odpiszesz Merlin: jak kurwa jestes to nie musisz sie chwalic Ty: musze poinformowac twoja matke o tym Merlin: a co? Merlin: tym Ty: tak Merlin: kurwa dobra zjebie Ty: jeszcze sie nie poddajesz? Merlin: szkoda Merlin: poddajesz? Ty: no szkoda mi ciebie Merlin: kurwa no niestety pojebie Merlin: cie usune Ty: no dalej usun mnie, jak z toba skoncze bedziesz wygladal jak krowie gowno Merlin: rzuc sie w kope cioto ruska Ty: A ty synu hitlera mozesz sobie mowic Merlin: tak Ty: nazistowski psie Merlin: ty jestes suka kutasie Ty: suka to cie urodzila i nie z takim tonem do swojego ojca Merlin: nie? a to szkoda Ty: Odjebalo ci? czemu sam do siebie mowisz? Merlin: kurwa zaraz cie szmato jebne Ty: juz ci mowilem nie wolno sie tak do siostry zwracac Merlin: kurwa moglo by byc troche szybciej psie Merlin: zwracac Ty: nawet nie chce wiedziec co wy tam we dwoje robicie Merlin: kurwa nawet nawet Merlin: ... Ty: lol Merlin: buahhahaha fjucie Ty: koncze z toba ty pojebany sukinsynie, ktory gwalci mlodsza siostre widac ze nikt cie nie kocha. wiesz co dzwonie na policjie Merlin: no niestety zjebie Ty: nawet sie nie zprzeciwia... spierdalaj Merlin: kurwa spierdalaj Merlin: ... Ty: zamykam cie i usuwam Merlin: mnie no co ty cipo Ty: tak cioto Merlin: kurwa jestes chamski Ty: co ty nie powiesz Merlin: kurwa mam wiele rzeczy do powiedzenia, co cie kurwa konkretnie interesuje? Ty: nie interesuje mnie tylko nie potrafisz sie zamknac Merlin: ja wszystko potrafie kurwo Ty: tak? to spierdalaj w takim razie Merlin: sam wypierdalaj Merlin: ... Ty: wiesz co zignoruje to i lece Merlin: wiem wiem psie Ty: o ty kurwo jebana, spierdalaj huju kurwa powinni cie zastrzelic czemu sie kurwa pempowina nie udusiles tylko marnujesz powietrze, miejsce i zasoby Merlin: kurwa sam jestes hujem szmato Ty: dobra ide Merlin: pewnie ze dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi