Damianx Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Robię grę platwormowo/logiczno/rpg-ową i potrzebuję titlesetów jak do platwormówki... Titlesetów pustyni, zimowej krainy i tak zwanych podziemi... Każde pole 32x32. Mile widziane dodatki typu palmy, chmurki itp. Wykonawcę/ów grafik których użyję umieszczę w creditsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Masz tu parę nieużywanych prze ze mnie dodatków :D Robiłem to w paint'cie, więc wygląda tak jak wygląda, jak chcesz coś ciekawszego to napisz PW... Pozdrawiam AoM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Lol co to jest? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Szczerze mówiąc jest to mój z nudów zrobiony (tileset) w około 5 minut, nudzi mi się... :lol: @down Prawdopodobnie są to "duszki"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 wtf? O_o chodzi mi o 3,4 i ostatnia kratke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Masz tu parę nieużywanych prze ze mnie dodatków :D Robiłem to w paint'cie, więc wygląda tak jak wygląda, jak chcesz coś ciekawszego to napisz PW... Pozdrawiam AoM. Napis jest najlepszy :) ..no cóż, czekam na kolejne propozycje :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Moze cos nabazgram ^^ Poczekaj chwilke... EDIT: Pokaz swoja postac, chce zeby to jakos pasowalo do siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Titleset to zestaw ekranów tytułowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 @Nobody ...proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi