Kaara Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Mam przykład plecaka Mistrzunia , prosty plecak, jednak mam problem z poruszaniem sie go za hero. Zrobiłem skrypt i dałem argumenty i wszytsko bylo dobrze ale kiedy wkładałem rzeczy do plecaka kratki znikały, kompletnie nie wiem jak sobie z tym poradzić, kiedy dałem skrypt odpowiadający za tworzenie plecaka do step zaczeło mi sie robić pełno plecaków. Proszę o pomoc męczę sie z tym już jakąś godzinę i nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Podaj więcej informacji, a najlepiej wklej skrypt tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ja nie wiem jaki masz plecak ale wiem że Yody przykład jest dobry i zrozumiały ja z niego korzystałem i przerobiłem na swoje potrzeby ja jeśli bedzie coś nie tak to jeszcze spróbuj z miniRPG :D też z niego korzystam edit: o.O nie popatrzyłem na date :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi