pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam potrzebuje loga i ikony do gry o wyścigach monstertracków. Najladniejsze wybiore i dam do credicsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Może tak byś podał rozmiar tego loga, co ma się na nim znajdować itp. Więcej szczegółów ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 rozmiar moze byc jak twoj podpis z obrazkiem last adventure na obrazku ma sie znajdowac jakis monstertruck i jakas ikona np flaga czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Zrobiłem. nie wiem czy się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Supper tylko mógłbyś napis przerobić trochę i dać pod niego jakiś ogień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Czemu ten MT,taki spłaszczony i rozpixelowany? I czemu ten napis i ta linia krzywa wyglądają jak żywcem wzięte z painta. Supper tylko mógłbyś napis przerobić trochę i dać pod niego jakiś ogień? Wtedy to dopiero będzie cyrk :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 To może ty dudek byś to zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nie wiem, czy taki Ci pasuję,(robiłem go chwilę), jak chcesz coś lepszego to napisz PW. Jakby co, to mogę zrobić ciekawszy napis, inne tło i więcej elementów dodać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 I co jak tam robota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 AoM dal ci juz logo. Widac nikomu sie nie chce robic loga, lub nie maja na to czasu. Powinienes cieszyc sie tym, co masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ale nie przeczytałeś jego posta dokładnie bo napisał żebym napisał go niego na pw i tak zrobiłem więc miał poprawić logo. I postanowiłem się spytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 To mogles sie go spytac na PW/GG -_- a nie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ok sory mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi