Drwal Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ale w jakim evencie! Create czy step! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 W takim evencie, gdzie tworzysz ten pocisk! Jezeli nie rozumiesz takich prostych rzeczy, to odpusc sobie na razie robienie tej gry... Pomysl nad czyms innym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie będe przestawał tworzyc tej gry! Zawsze jak robię wszystko co jest tu napisane wyskakuje błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 A umiesz moze angielski? -_- Unknown variable kierunek <<< NIEZNANA ZMIENNA kierunek!!! Dales w Create kierunek=1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie zadeklarowałeś zmiennej kierunek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 i wyprzedzam kolejne pytanie - robisz to w create....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 A czy ja tego juz przypadkiem nie powiedzialem? Czy wy zawsze musicie nabijac sobie posty? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Jezus jak ja to pisałem to akurat nie było jeszcze twojego postu :| Moderator się znalazł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 No sorka, 2 minuty to jeszcze ok, ale sa ludzie, ktorzy pisza zupelnie to samo co inni nawet 5 lub wiecej godzin pozniej... o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 hehe ja napisałem że w create, bo popatrzyłem się tylko na post Yody xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 No ładnie! Teraz to HERO strzela chmarą obiektów_pocisków :( Wygląda to tak: HERO.......................... Pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Teraz to HERO strzela chmarą obiektów_pocisków To pewnie coś zrąbałeś z alarmami :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi