Ryba24 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Da sie zrobic obracanie obiektu z myszka ale nie na proo edion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Wiem, że się da, nie musisz oznajmiać tego ;). Zrób sobie 359 spritów i git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Z tego co wiem da się,ale będzie to nieywdajne i dużo będzie spritów i roboty z ich obracaniem. To wiem. O Boze,dobre to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Da sie zrobic obracanie obiektu z myszka ale nie na proo edion. Da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 to da sie ale nie na tyle spritow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Nie. Musisz mieć wtedy pro. ps. stawiaj poprawne znaki interpunkcyjne O_O mylisz ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Odpowiedz udzielona - zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi