Shylios Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Dziś troszkę posiedziałem w Music Makerze i zrobiłem takie dwie muzyczki :paperbag3: Ściągajcie, słuchajcie i komentujcie :paperbag3: Zapewne żenada ale ciekawość mnei zabije :paperbag3: :paperbag3: :paperbag3: :paperbag3: :paperbag3: :paperbag3: KLYKNYJ! (Dwie mp3, 1.16Mb) Jesli to komuś się spodoba :rotfl: i użyje tego do gry czy czegoś :lol: to dodać mnie do Credids xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 okropne to jest jak dla mnie,od razu wywaliłem do kosza... ciekawe na którym MM to zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Mi się nie bardzo podoba. W ogóle nie lubię takiej muzyki... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 :DD Ależ mam talent do tego :lol: xD :D @2x up: MM 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 :DD Ależ mam talent do tego :lol: xD :D @2x up: MM 14 mam go z pc formatu,12 była fajniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Kurde, mi kolega porzyczył tego PC FORMAT, jak zrobić fulla? :P Dasz 12? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Kurde, mi kolega porzyczył tego PC FORMAT, jak zrobić fulla? :P Dasz 12? ;> dam ale nie dziś jutro się odezwe jakby co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Dzięki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi