miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Jak w temacie poszukuję dźwięków gry w bilarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 FindSounds.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Tam szukałem i nie ma,chyba że źle szukałem. Oczywiście nie dla siebie tylko dla autora tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 http://www.audiosparx.com/sa/display/sound...d_group_iid.140 WPisałem w google bilards sounds <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Proponuję automatyczne warny za posty z treścią "findsounds.com". Skrypt będzie chyba prosty do napisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi