zalu Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 jak w temacie w postach dajemy imiona lub przezwiska itd pana albo pani który/a ma zostać misterem/miss max dwie propozycje (1 mister 2 miss ) pierwsza runda:kwalifikacje to ja zaczne miss Lara Croft mister Wiedźmin Geralt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Zalu, żal mi Ciebie ;x Jak można napisać Geralt przez 'd'? xd A i tak w ogóle co to za jakiś mister? xd A więc MISS napewno Lara ;p Na, ekhm, mistera nie głosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 NO Miss-panna Mister-Pan proste? proste! no t9o jedziemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Teraz dopiero się zorientowałem,że chodzi o gry komputerowe. Pomyśle chwile i dam edit. Heh,już było coś o tym. http://www.gamestar.pl/liga/7/Miss%20%A6wi...ier%202006.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi