mario3232 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Proszę o spraits z gry GTA 2 lub GTA 1 To ma dla mnie duże znaczenie więc jeżeli można to jak najszybciej. Z góry wielkie dzięki. :sp_ike: :thumbsup: GMCLAN RZĄDZI! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 http://azz.gouranga.com/carmanager/cars.shtml masz. ale byl juz taki temat. szukajka nie gryzie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario3232 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki :thumbsup: , ale ja potrzebuje bardziej ludzi i budynków niż samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki :thumbsup: , ale ja potrzebuje bardziej ludzi i budynków niż samochodów. a ludka to narysuj se jakies kółko, budynek, to jakiś klocek i tyle :) a dobra, niech strace. masz drzewo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario3232 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 :lol2: Super o tym zawsze marzyłem. No ale teraz na serio chciałbym aby to nieźle wyglądała więc nie mogę narysowac np. kółka zamiast ludzika a zamiast domku kwadracik. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 @up tak trudno włączyć sobie gta wcisnąć ps wkleić do painta dobrze obrobić i sie ma. gnysek tak robi i nie narzeka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario3232 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 :thumbsup: No to dzięki za wszystko. Jakoś sobie poradze. :crying: Jeszcze raz wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 gnysek tak nie robi, tylko korzysta z gotowych ripów i rtp rpgmakera, hie hie :P (przynajmniej w swoim klonie harvest moon, ktorego nazwy nie pamiętam xD). tak czy owak - nie bawiąc się w moderatora - nawet, jeśli gra jest freeware, wyciąganie z niej grafik na własną potrzebę jest NIELEGALNE. dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A wejdź łaskawie na google.pl, zakładka OBRAZY (kliknij tu) i tam wpisz gta2 cars czy coś w tym stylu. Ja kiedyś szukałem tez tych grafik... i znalazłem... na GOOGLE IMAGES POLSKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 UP Ale on już ma samochody tylko potrzebuje budynki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no człowieku masz problem. Gdybysgotowego silnika GTA san andreas w GM szukałto rozumiem. w pierwsząlepszą wyszukiwarke wpisz gtaa i już masz (wiem ze to samochody, a nie budynki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario3232 Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 I co pomożecie miejsce w CREDITSACH za dobre ludziki i budynki :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Gdyby Rockstar się dowiedziało :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 warn i blokada na 2 dni za odświerzenie dawno zapomnianego tematu, napisanie nic nie wnoszącego postu oraz perfidną ignorancję wobec zaleceń moderatora. Były by 3 warny, zamiast nich ciesz się jednym. Kolejny wyskok z premedytacją i ban, nie potrzebujemy osób które lekceważą regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi