waxx Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Space shooter pod wodą, z dużą ilością laseropocisków i ryb. Gra stworzona z mysla o mobilach, w 4dni. Wstawiam tutaj wersje z Windowsa. Myślę, że jeszcze będę coś przy tym kminił i trochę to rozwinę. Download Credits: programming - Maksymilian Strzelecki / waxx graphics - Tomasz Mirowski / regg Music: Matt Porter - Unnatural Selection Special thanks to: Dushan Chaciej - for testing & help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 2193 zaatakowałem fajnie, że Harry Potter muzyke do tego nagrał 3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 he, zart na poziomie gra wyglada estetycznie, jak bede mial czas to doglebnie przeoram ja w poszukiwaniu bugow edit: piąteczka, gra świetna, fajnie zrobione to powiększanie :P ale czasami zabiera mi damage nawet gdy nie dotknąłem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi