Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Risk of Death Platformówkowa arena, w której jesteśmy magiem. Download: Risk of Death 1.1 Facebook: https://www.facebook.com/risk.of.death.game Credits: Game - Dushan Chaciej / ANtY Music: Menu theme - "DeDance" by Submorphic In-game main theme - Chris Sinnott Rifle theme - "Riding on the Edge" by Xenogenocide Boss theme - "Boss Fight" by Virtual Riot Special thanks for testing to: Piotr Mazurkiewicz Max Strzelecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mając dokładnie tyle kasy ile trzeba na kupienie czegos nie mozesz tego kupić. Also: Gold: 37.15 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 zapisałem sobie te bugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Saying that Risk of Death lives up to the comparison, considering it was made in seven days, is one hell of a statement. And I’m making it. …a surprisingly solid, dynamic, and fluid area-based action survival game. http://indiestatik.com/2013/12/06/risk-death/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Wesołych świąt (za kilka dni) wszystkim :3Download Risk of Death 1.1 x-mas for Windows Aktualizacja nowa zawierająca:new character - Santa Kraus new item - Sk8s revamped winter-edition map (only when you play as Santa Kraus) new enemies - flying fella and the big one (introduced on waves 8 and 14) the wizard's tower now more accessible waves last longer a button to immediately launch the next wave new main menu fixed a bug where you couldn't buy an item if you had the exact amount needed to buy it longer distance on teleport balancing, game's easier now Dajcie znać jak się podoba nowa wersja. Tumblr | Twitter | Facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 seriously tylko jednej osobie się chciało zagrać? myślałem, żeby zrobić nową wersję, ale bez opinii, uwag, propozycji to ciężko coś zdziałać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfMaciej Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja w to zagrałem, ciekawe jest - no ale nie mój typ gry, więc zero uwag z mojej strony (jak mogę oceniać bez doświadczenia?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzelda Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Bardzo przyjemnie grało się, ale przydał by się jakiś odgłoś kiedy tracimy HP, wtedy byłoby jasne kiedy dostajemy po mordzie i musimy zacząć uciekać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Powiedz mi, że granie santą nie jest oszustwem, bo to to moja ulubiona postać :D Nie ma nic lepszego jak przejechanie tych gnojków saniami czy szczucie ich reniferem :D Na razie jestem słaby, ale się podszkolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 jest trochę łatwiejszy, ale zdecydowanie nie kategoryzowałbym tego jako oszustwo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Szczerze powiedziawszy, to gra jest niezła. I zgadzam się z powyższym mówcą, dobrze by było wiedzieć kiedy cie uderzyli. Na pewno jeszcze nie raz w to zagram. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Jak stoję blisko ściany, to nie mogę zamienić się w sanie i podobnie z tym fioletowym ludkiem gdy strzela się pociskami. Pojawia się jeden zamiast trzech i to jeszcze ten najwyżej. Fajnie jest przenieść się saniami na wiszące coś koło wieży maga i czekać aż narodzi się dziadów a potem uciec stamtąd i zbombardować ich prezentami. Można też zabijać przy tym cholerne nietoperze :D Nietoperz -> najgorszy przeciwnik ever! Najczęściej szybkie, nie do trafienia dziadostwa xD .... Boss fight :D Tego się nie spodziewałem! :D Po kilku próbach w których panikowałem w końcu się zebrałem i pokonalem Bossa!! Bardzo fajna ta gierka! Ja lubię takie :D Szkoda, że poziom trudności się resetuje, bo ciągle zapominam zmienić. Santaną zabijam już bossa co chwilę na poziomie baby a innymi gram jak sierota. Jak/jeśli będziesz rozbudowywał grę, to mógłbyś skupić się na odblokowywaniu różnych itemów/wrogów za przejście gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 PROSHE ANTY daj jakieś "Are you sure you want quit?" bo normalnie ciupię sobie i z przyzwyczajenia z shopa wychodzę ESKEJPEM :<<<<<<<. A taki level wbity. Gra 5/5. ######sta. Tylko dodaj to, proszę. Ja wiem, że tam jak byk jest zapisane, żeby spacją wychodzić, ale tumany takie jak ja i tak będą klikać Esc. Ewentualnie możesz dawać nie "Are you sure..." tylko np. "Staph you idiot :<!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 @kaszan: w drugiej części odblokowywania i takie cuda będą @pheonix: postaram się znaleźć chwilkę na jakiś update, bo zanim dwójka wyjdzie to trochę czasu minie. Ale nie obiecuję kiedy tę chwilkę znajdę :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi