Sheriff99 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Tytuł: Wurmer Gatunek: Platformówka/Zręcznościówka Opis: Wurmer to gra podobna do wormsów i liero. Celem gry jest zabicie przeciwnika. Gra jest tylko i wyłącznie 2osobowa. Gra jest słaba, ale nie mam już sił nic przy niej robić. Miłej gry i proszę o dobre oceny. Download: http://www66.zippyshare.com/v/10363383/file.html Rozmiar pliku: 2MB archiwum, 4.21MB po rozpakowaniu Autorzy: Programowanie: Sheriff99 Fabuła: Sheriff99 Grafika: Sherif99, Google Grafika Muzyka: Worms Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Sorry za doublepost, ale: OCENI KTOŚ? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ok to może ja ocenie: Sterowanie 3/5 (robaki nie idą gładko po skosie (trzeba w kółko skakać), rozkład klawiszy niewygodny, gdy mierzymy bronią w przeciwną stronę do robaka, obraca sie tylko grafika broni, przez co dziwnie to trochę wygląda.) Grafika 5/5 (schludna. Ładne cieniowanie i logo.) Dźwięki 2/5 (dźwięk skakania odtwarza się w kółko gdy nie ma wolnego miejsca nad robakiem. Odgłosy broni to kompletne tortury dla uszu) Ocena końcowa 3,5/5 (fajny pomysł, ale mogło być lepiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ogólnie to nie ma tu nic ciekawego. Tnie trochę. Oceniam na 2/5. Przy strzale z bazooki error: Windows 8 Pro x64 Pentium D 2x2,8 GHz GeForce 7300 GT 2GB RAM DDR2 (może się przyda w diagnozie errora :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 mi tez na 8 pro ale 86 nie działa jak szczeli ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Myślę, że to może być przyczyna 64bitowego systemu, tym bardziej, że ja pracuje na xp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Co mogę powiedzieć o tej grze...nie podobało mi się sterowanie,czemu wyłączenie broni nie było np pod Q..Robak często się zacina,brak trybu jednoosobowego,niewygodnie się strzela,nawet jak bym miał kogoś obok do grania to myślę że było by bardzo mało dynamicznie. Za to grafika nie była zła,całkiem wszystko pasowało i ładnie wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Poprawię to poza konkursem. Ogólnie to bardziej do klasówki się uczyłem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Myślę, że to może być przyczyna 64bitowego systemu, tym bardziej, że ja pracuje na xp. Elevatorowi wywala na w8 32 bit, więc może GM nie współpracuje dobrze z tym systemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Sam mam xp, ale wydaje mi się że na win8 mało(jak w ogóle jakaś) gier z gm działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Kwestia czasu. W8 niedawno wszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 O dziwo, to to nie zdawało się działać tak okropnie (Win7, 64-bit) pod względem samego uruchomienia się gry. Niestety, w związu z dość niewygodnym sterowaniem, a także faktem, że robaczki mogą dość łatwo utknąć wiercąc tylko w dół (pociski zdają się nie niszczyć terenu na tyle by robak się tam zmieścił, a może to u mnie coś nie działa? O.o'). Dodatkowym minusem jest brak trybu single-player, co powoduje, że mało kto właściwie może w to faktycznie zagrać, a nie tylko powiercić się po okolicy. ^^' W związku z tym, mimo, iż gra Piedro mnie nieco zawiodła, to jemu bym oddała głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 To jest według mnie najgorsza gra jaka na razie powstała na GMDuel. -Wiercenie tylko w dół -Częste blokowanie się -Możliwość używania dwóch broni na raz u gracza pierwszego -Niekończąca się amunicja -Worms pada po jednym uderzeniu +Ładna grafika Ogólnie 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Trochę mi przykro, że tak mnie oceniacie, ale należy mi się, bo mogłem te grę przetestować i miałem jeszcze dzisiaj 1h, a ja nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi